Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kontroverzní skupina Ztohoven zveřejnila telefonní čísla prezidenta a poslanců

Skupina Ztohoven zveřejnila na výstavě seznam telefonních čísel poslanců a prezidenta
Skupina Ztohoven zveřejnila na výstavě seznam telefonních čísel poslanců a prezidenta  (Autor: Twitter)
Autor: shp - 
22. listopadu 2012
06:15

Kontroverzní skupina Ztohoven zveřejnila tabuli se zasedacím pořádkem Poslanecké sněmovny. Na tom by ještě nic nebylo, kdyby u něho nebyla připsána telefonní čísla na jednotlivé poslance. Na čestném místě je telefon i na českého prezidenta.

  Deska s čísly je součástí velké výstavy Kartografie naděje, která měla vernisáž ve středu v centru DOX. „Celá expozice má poměrně složitý koncept, zabývá se problémy současného světa, nejde jen o politiku. Rozvinuli jsme proto náš minulý projekt Morální reforma, který proběhl v červnu,“ řekl serveru Lidovky.cz člen skupiny Petr Žílka.

„Součástí výstavy je samozřejmě také text, kde je vysvětleno, proč jsme čísla zveřejnili. Vytrženo z kontextu to může vypadat, že jsme jenom zveřejnili čísla, ale tak to není,“ řekl serveru člen skupiny Roman Týc. Fotografie z výstavy začala okamžitě kolovat internetem.

Skupina Ztohoven se nechvalně proslavila, když se v roce 2007 nabourala do ranního vysílání ČT a do záběrů v Krkonoších přidala atomový výbuch.

 

hanaafricana ( 22. listopadu 2012 16:06 )

jindroo, no ty mě snad rozpláčeš dojetím a lítostí. Pokud započítáváš do své výplaty prostředky korupčníků, tak jsi jeden z nich.

sugar2 ( 22. listopadu 2012 15:31 )

Tyhle lidi u jejich scénáře jsme již "prokoukli" a dává se jim i takto najevo, že víme kdo je kdo , a mají jít odkud přišli.

jindraa ( 22. listopadu 2012 13:25 )

A ty snad víš, že ta čísla jsou pracovní a ne soukromá ? I politik má právo na soukromí a jistě nemá jen pracovní ale i soukromý telefon, který si stejně, jako kdokoliv jiný koupil ze své výplaty. Tohle je obyčejná ubohost , která se může líbit jen "obyčejným lidem" .

jindraa ( 22. listopadu 2012 13:23 )

Meleš blbosti. Pokud jsi na sociálních dávkách, jakýchkoliv, nebo jsi státem placený příživní s nulovým ekonomickým efektem, tak jsi také placený z mých daní. A zveřejníš také své soukromé telefonní číslo ?

arcaben ( 22. listopadu 2012 12:12 )

jindraa: a z čeho jsou politici placeni,když ne z našich daní??Jj,sorry oni si vezmou úvěr letí do ciziny a tam čórují drahá protokolární pera aby měli doma z čeho zaplatit inkaso+splátku úvěru..tak to pak jo...

Zobrazit celou diskusi