Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Obviněná z vraždy politika Vytopila (†36): U soudu používá ženské zbraně!

Autor: Ondřej Požár, lmk - 
26. října 2012
05:30

Je ráda středem pozornosti a používá ženské zbraně. Třeba výstřihy. Tenhle postřeh znalců na Radku Pojerovou (46) sedí. Na ženu, která podle svého exmanžela Filipa Onderky (38) popravila brněnského politika Aleše Vytopila (†36) pistolí.

Psycholog Miroslav Petržela míní, že se žena, která se až do zatčení loni koncem listopadu živila privátním sexem a kartářstvím, věnuje vlastní tělesné přitažlivosti. O tom svědčí i její oblékání během pěti uplynulých dnů procesu, který dnes zřejmě vyvrcholí závěrečnými řečmi. Radka Pojerová si totiž zjevně libuje ve svršcích s výraznými dekolty, které zčásti odhalují její ňadra.

Černý svetřík s výstřihem si vzala hned první den soudu. Druhý den pod něj navlékla červené tričko a třetí den ho zaměnila za azurové tričko s rafinovaným rozparkem na prsou.

Znalec: Je nenapravitelná

Čtvrtý den Radka Pojerová trik se svým černým dekoltem zopakovala a zatím poslední den procesu si vzala snad největší výstřih, z něhož se její vnady doslova draly ven! Obžalovaná podle psychiatrů a psychologů neváhá použít ženské zbraně, aby k sobě přitáhla pozornost mužů, od nichž vyžaduje patřičnou péči. „Svého exmanžela obžalovaná stále miluje. Na klíčích nošená kulka z uříznuté hlavy oběti pro ni mohla být důkaz lásky či trofej,“ míní znalec Petržela.

Ten poukázal také na tvrzení ze spisu, že obžalovaní před vraždou stříleli z legálně držené pistole Pojerové do kokosového ořechu, který připomíná lidskou hlavu. A dodal, že černovlásku považuje za nenapravitelnou.

Bratr oběti: Aleš mohl mít před smrtí milion

Zavražděný místostarosta Brna-Židenic Aleš Vytopil byl podle svého bratra Jiřího před smrtí milionář! „Byl velmi spořivý. Ale když si chtěl koupit auto, tak suma přes milion nebyla pro něj problém. U rodičů si osudný den ráno schoval 190 tisíc, u mě na účtu v bance měl dalších 140 tisíc, ale jsem přesvědčený, že peněz měl mnohem víc, myslím si, že přes milion!“ uvedl bankéř Jiří Vytopil.

Kdo je kdo Kdo je kdo | Blesk – Ondřej Požár, archív Blesku

kocka22 ( 26. října 2012 08:41 )

vladimíre, když už v tom máš hokej, takse raději nevyjadřuj. Vytopil chodil za jinou k.u.r.v.o.u.

marie60 ( 26. října 2012 08:40 )

Vládimírku, tahle kurva_vražedkyně nebyla Vytopilova milenka, ale Pavla Antalová. Ta je mladší, ale taky pěkné kurvisko.

decathlonova-matka ( 26. října 2012 08:39 )

taky se mu divím,že vstoupil do ODS

marie60 ( 26. října 2012 08:32 )

vladimir1950 ( 26. října 2012 08:14 )

Co ten Vytopil na ní viděl? Vždyť je to ojetina o několik let starší než byl on..Ta psychouška je obnyčejná ku..a, asi uměla dobře ču..t, měla přece praxi. Když už do pekla, tak na požádněm koni,ne?

Zobrazit celou diskusi