Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Švagr vraha Viktorky (†12): Řekl mi, že ji zabil a že mám odklidit její tělo

Dvanáctiletá Viktorka byla znásilněna a zavražděná Štefanem B.
 (Autor: Nový Čas)
Autor: Ladislav Leimer - 
23. října 2012
17:01

Štefan B. (46) se po znásilnění a zabití malé Viktorky (†12) ke svému činu doznal švagrovi. Chtěl po něm, aby její tělo schované v pytli za domkem někam ukryl. On ho ale místo toho udal.

Viktorka minulý týden ve čtvrtek, v den své smrti, nešla do školy v obci Biel, ale zamířila do místní osady za rodinou Balogových. Hrála si tam s jejich nejmladší holčičkou. Tu navštěvovala ještě před tím, než rodina odešla od tyranského otce Štefana. Později odpoledne však zamířila právě do domu, kde už bydlel jen on sám.

Zabil ji vlastními pěstmi

„V pokoji rodinného domu dívku obviněný sexuálně zneužil. Nechal se od ní hladit na intimních místech a chtěl s ní mít pohlavní styk, i když věděl kolik jí je let. Děvče mu řeklo, že to oznámí ve škole. Obviněný ji potom z obavy začal mlátit pěstmi do tváře,“ popsal poslední chvilky života Viktorky policejní mluvčí Alexander Szabó. Právě otok mozku po úderech pěstmi dívku zabil.

Švagr tělo neuklidil, Štefana udal

Dívku po umlácení Štefan rozčtvrtil a její tělo ukryl v pytli na zahradě. Při cestě do nemocnice, kam jel se zraněním ruky, které si způsobil možná při čtvrcení nebo znásilňování, se se vším svěřil švagrovi. "Vezl jsem ho do nemocnice, protože měl opuchlou a krvavou ruku. Tam mi řekl, že Viktorku zabil a schoval za domem v pytli. Chtěl, abych ji někam uklidil, aby ji nenašli,“ prohlásil švagr Erik, který však vše ohlásil na policii.

Štefanova rodina se bojí pomsty

"Je nám těžko, Viktorku jsme měli rádi. Teď se bojíme chodit do vesnice, aby se nám nepomstili za to, co Štefan udělal. My ale za to nemůžeme,“ smutně vypověděla Štefanova manželka Erika, která od něho odešla kvůli domácímu násilí. Policie muže zatkla a hrozí mu teď až dvanáct let za mřížemi.

valentinar ( 23. října 2012 22:52 )

Víš o tom ty blbečku, že máš přezdívku, která patří do cigánských nejpoužívanějších příjmení?

hofihofi ( 23. října 2012 21:06 )

A to se velice mylis, neznas justicni veci.

hofihofi ( 23. října 2012 21:05 )

Ne diky Havlovi ale diky hajzlum co ho zneuzivali, aby bylo jasno, mas to marie60 nejak popletene.

hofihofi ( 23. října 2012 21:04 )

marie60 co to blabolis, vzdyt jeste soud zadnej nebyl!

hofihofi ( 23. října 2012 21:02 )

Prepokladam ze to plati i o bilych, tedy i cesich jako ty! Protoze vetsinu vrazd pachaji buli.

Zobrazit celou diskusi