Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Vrah Viktorky (†12) se nechal odvézt do nemocnice: Pořezal se, když čtvrtil její tělo?

Viktorka (12) byla znásilněna a brutálně zavražděna.
Viktorka (12) byla znásilněna a brutálně zavražděna.  (Autor: Čas.sk)
Autor: ljš - 
23. října 2012
05:00

Dvanáctiletá slovenská holčička Viktorka Thótová si musela projít peklem. Její vrah Štefan B. ji nejprve znásilnil a pak ubil k smrti. Tělo pak rozčtvrtil a ukryl na své zahradě. Přiznal se až svému zeti, který ho vezl do nemocnice s řezným zraněním ruky.

Rodiče svou dceru hledali od čtvrtečního odpoledne, kdy jim řekla, že si jde ven hrát. Domů se už ale nevrátila. Posledním, kdo s holčičkou mluvil, byla bývalá manželka Viktorčina vraha Erika B., která se od něj odstěhovala kvůli domácímu násilí.

"Viktorka byla jako moje dcera, takové sluníčko. Naposledy jsem ji viděla ve čtvrtek. Ještě jsem jí dala najíst. Štefan přišel za námi v sobotu. Měl poraněnou ruku a chtěl, aby ho zeť odvezl do nemocnice," řekla Novému Času.

Zranil se, když ji řezal?

Podle serveru Pluska.sk se jednalo o zranění řezného charakteru. Je proto možné, že si ho způsobil, když se snažil tělo dívenky rozčtvrtit. Poté ho uložil do pytle od brambor a zakryl suchou trávou na své zahradě za domem.

Patrně pod tíhou svědomí pak zeti přiznal, co udělal i kam Viktorku ukryl. Ten vše oznámil policii, která Štefana zatkla. Vyšetřování však stále probíhá a policie zatím potvrdila pouze sexuální motiv vraždy. Zoufalí rodiče tak zatím nevědí, kdy budou moci svou dceru pohřbít.

marie60 ( 23. října 2012 07:31 )

..je to ten největší odpad lidské společnosti, takže s takovými bych se nepárala...pif paf a je to!

marie60 ( 23. října 2012 07:29 )

měl vykrvácet, hajzl jeden! Doufám, že zas nezruší diskusi, která je o tom černém ksindlu.

vlasticka ( 23. října 2012 05:54 )

Strašný

Zobrazit celou diskusi