Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Otec Viktorky (†12) vzkazuje vrahovi: Až vyjde z vězení, živý nezůstane!

Autor: INT, ljš - 
22. října 2012
15:50

Člověk, kterého denně potkával na ulici a kterého prosili o pomoc při pátrání, připravil pana Františka o to nejcennější, co na světě měl. O jeho milovanou dceru Viktorku, blonďatého usměvavého andílka, který musel před smrtí tolik trpět.

"Bylo by pro něj lepší, aby zůstal v base co nejdéle. Kdyby se teď vrátil domů, živý nezůstane,“ vzkázal Štefanu B., vrahovi dvanáctileté Viktorky, prostřednictvím serveru Pluska.sk její zdrcený otec František.

Ten po dceři spolu s manželkou Silvií pátral už od čtvrtečního večera. Když zvonili u Štefanových dveří a žádali o pomoc, netušili, že právě mluví s jejím vrahem. Tělo jejich holčičky leželo v pytli od brambor na zahradě za jeho domem přikryté suchou trávou.

Terorizoval i svou rodinu

Štefan B. je podle svých příbuzných známý násilník. "Už se to s ním nedalo vydržet, bil mě i děti. V minulosti jen tehdy, když byl opilý, ale potom čím dál častěji. Vyhrožoval, že nás zabije sekyrou," popsala jeho bývalá manželka, která se z Boťan, kde k neštěstí došlo nedávno odstěhovala.

jaramila ( 23. října 2012 10:27 )

Takový hajzly by měli věšet! Pro ně by byl trest smrti jak dělaný!

pgga ( 23. října 2012 04:11 )

Oh..takze vrah dostane..co? Smrt by dostal tady....ale tam?

supermisa ( 23. října 2012 02:24 )

Já sice rodiče ve svém hněvu chápu, ale když jí hledali od čtvrtka, proč to nahlásili až v neděli ? 12leté dítě ?? Proč vůbec měla dovoleno si hrát u nebezpečného souseda ??????????

hofihofi ( 22. října 2012 23:31 )

Presne tak, stane se mu totez, co vrahovi te Anicky. Jinak u toho to neni zcela jiste, ze zabijel.

ovadmoucha ( 22. října 2012 23:27 )

ten už nevyjde, toho umlátí ostatní vězni.Nejhorší je, že si troufnul na dítě a to vězni nepřežijí, dají mu do těla...zaslouží si to.Je to jedno jestli cikán nebo bílej.

Zobrazit celou diskusi