Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Strážník chtěl zadržet zloděje: Poprali se a spadli pod metro!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: psch, rvs - 
17. října 2012
15:59

Pražské metro se na chvíli zastavilo. Krátce po poledni se ve vestibulu stanice Jiřího z Poděbrad porval zloděj se strážníkem. Oba dva spadli do kolejí.

Obyčejný zásah se mohl během vteřiny změnit ve strašnou tragédii. Kdyby do stanice právě přijíždělo metro, mohli být oba účastníci mrtví. „Při potyčce se strkali a spadli mezi vagony metra, proto pak nejelo,“ řekl Blesku jeden ze svědků incidentu.

Strážník chtěl pachatele zadržet kvůli vloupání. „Strážník Městské policie Praha na místě zadržoval pachatele vloupání, musel použít donucovací prostředky. Případ převzala Policie ČR a nadále ho vyšetřuje,“ řekla Blesku mluvčí pražských strážníků Jana Přikrylová.

Metro stálo jenom chvíli, oba zúčastněné se podařilo brzy vyprostit. „Metro nejelo asi sedm minut, a to od 12:32 do 12:39,“ uvedla mluvčí Dopravního podniku Tereza Krásenská.

Oba muže převezla sanitka do nemocnice, zraněného strážníka vyšetřují kvůli podezření na vnitřní krvácení.

Byli jste svědky incidentu? Máte fotky nebo video? Pošlete ho na tip@blesk.cz!

diskutujici ( 17. října 2012 22:01 )

Tahni do p*ce.

kristynavanackova ( 17. října 2012 18:32 )

Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na podzim, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam jiz od srpna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.Cervena-Cerna.cz

brekekesalami ( 17. října 2012 17:54 )

Máte fotky nebo video? Ale blesku, vždyť jste psali, jak jste morální (viz. článek o Smolensku)

Zobrazit celou diskusi