Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rodina mrtvé veslařky (†36): Andreu někdo přepadl!

Autor: Jaroslav Šimáček, Slávka Červená - 
31. července 2012
11:43

Českou veslařku Andreu Ulrich (†36), která zmizela při tréninku na švýcarském jezeře Sihlsee, našli podle informací její rodiny z Uherského Hradiště mrtvou. Příčiny smrti určí soudní pitva, rodina však stále nevěří tomu, že se zdatná plavkyně Andrea utopila.

Tragický scénář se naplnil, veslařku Andreu Ulrich (†36), rozenou Kadlčíkovou, našel u švýcarského jezera mrtvou rybář. Blesk o tom informovala její rodina, žijící v Čechách.

Příčiny smrti odhalí až soudní pitva, zdrcená rodina však nevěří, že by se zdatná plavkyně Andrea utopila, jak zněl jeden z nejpravděpodobnějších scénářů. A myslí si, že byla Češka, žijící však několik let s partnerem ve Švýcarsku, přepadena.

Policejní vyšetřovatelé a záchranáři pátrali po Andree několik dní, leč marně. Pohřešovali ji od minulé středy. Vyrazila jen na krátký trénink na jezero, bohužel se však již do loděnice nevrátila.

Rodina se o nalezení Andreina těla dozvěděla údajně včera večer. Andrein partner se prý ve Švýcarsku snažil udělat vše pro nalezení své milé, oslovil i federální policii. Veslařku nakonec opravdu našli, byť náhodou. Její příběh však má smutný konec.

bigmls68 ( 13. srpna 2012 16:54 )

Rodina z Uherského Hradiště - žijící v Čechách... Copak si ten ansámbl Frau Šmuclerové nemůže dovolit trošku vzdělanější redaktory a editory?

mutaky ( 31. července 2012 23:28 )

Jak na koho

zelena.karkulka ( 31. července 2012 23:24 )

neječ

adorator ( 31. července 2012 23:17 )

ji ne, ale tu loď ano. Takže jestli byly boty v lodi, tak proč by to nemohl vědět. Ale je fakt, že mi to nějak moc připomíná případ Neffové

teke ( 31. července 2012 23:13 )

je to mooooc smutneee,ale u toho jezera ji neoplakaaavaaal jejiii muziiicek,ale priiitel!ceskyyy blesk,podal viiice milnyyych informaciii,no a ta hezkaaa mladaaa paniii,se nasla v jezere a ne u jezera,myslim si,ze se obevil necekanyyy zdravotniii probleeem........

Zobrazit celou diskusi