Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Přijel zabíjet, pak si sám prostřelil mozek

Tanasis Papadamakis (vlevo) ukazuje krvavou skvrnu na ulici, kde si vrah prostřelil mozek. Šílenec střílel po své přítelkyni jako smyslů zbavený. Jak Blesku ukázal školák Mateusz, kulky provrtaly i vchodové dveře.
Tanasis Papadamakis (vlevo) ukazuje krvavou skvrnu na ulici, kde si vrah prostřelil mozek. Šílenec střílel po své přítelkyni jako smyslů zbavený. Jak Blesku ukázal školák Mateusz, kulky provrtaly i vchodové dveře.  (Autor: Foto Blesk - Ivana Žáková)
Autor: Ivana Žáková - 
9. července 2012
07:53

V krvavá jatka se změnila jedna poklidná ulička v Třinci. Svoji bývalou přítelkyni (45) tam přijel zastřelit nelegálně drženou pistolí muž (†56). Žena jen zázrakem přežila, střelec ale chladnokrevně zabil jejího syna (†26) a pak si prostřelil hlavu.

„Přijel tady už s úmyslem zabíjet,“ shodli se sousedé postřelené ženy. Ta se synem bydlela v Květinové ulici asi jeden rok. Svého času s ní přebýval i její přítel. V pátek po sedmé večer se přiřítil do úzké uličky jako smyslů zbavený ve svém autě, naboural tam stojící dodávku a s pistolí letěl do bytu bývalé přítelkyně. „Slyšeli jsme hádku, pak střelbu. Žena vyběhla ven oblečená jen v kalhotkách a snažila se zachránit život u nejbližších sousedů, kteří za domem zrovna grilovali,“ řekl Blesku Tanasis Papadamakis (48).

Poprava za bílého dne

Muž ji pronásledoval ven, pistoli držel v obou rukou a stále na ženu mířil. Lidé si zpočátku mysleli, že má kuličkovou pistoli a že jde jen o nějakou hru. Když se vyděšená žena schovala za svého souseda, rozzuřený přítel mu přikázal, aby uhnul. „Popravil by ji z bezprostřední blízkosti, naštěstí mu rána nevyšla. Než pistoli znovu nabil, ona utekla před dům, kde ji postřelil,“ popsal dále tragédii Papadamakis.

Vrah si prostřelil hlavu

Mezitím se z domu vypotácel ven krvácející syn. Když padnul na zem, střelec se k němu sklonil se slovy: „Neměl ses do toho plést!“ a znovu vystřelil. Lidé v obavách, že je také postřílí, prchali v hrůze domů. Vrah ale nakonec obrátil zbraň proti sobě a prostřelil si mozek. „Ležel v kaluži krve a se zdevastovanou hlavou na ulici dvě hodiny, než ho plachtou zakryla policie. Viděly ho i děti,“ vzpomíná svědek.

Mezitím vrtulník odvezl do břicha postřeleného syna do ostravské fakultní nemocnice, kde v noci zemřel. Jeho matka střelné rány do hrudníku a ruky přežila. Vrah podle sousedů neunesl rozchod.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

zelena.karkulka ( 9. července 2012 21:02 )

nekecej,je to přesně naopak u vás,že jo?

sakra ( 9. července 2012 11:40 )

Co se to u nás děje je naprosto, ale naprosto neskutečné! Nebezpečný stát!!!

atakdale ( 9. července 2012 11:20 )

kdyby se ten čurin nezastřelil sám, by ho musel někdo dobít, deb.ila...

atakdale ( 9. července 2012 11:19 )

ty jsi kretén non plus ultra

londynskypes ( 9. července 2012 11:17 )

umim cist ...prave proto ted chtela mladsiho ,on byl pro ni uz nepouzitelny a starej dostal vztek ...

Zobrazit celou diskusi