Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

V rybníku našli těla holčičky (†4) a muže: Shoda náhod?

Autor: ČTK, ljš - 
8. července 2012
15:15

AKTUALIZOVÁNO: Neuvěřitelná shoda náhod, nebo rodinná tragédie? V rybníku Šeberák, který je považovaný za velmi bezpečný, byla dnes nalezena dvě těla - čtyřleté holčičky a dospělého muže. Mají obě úmrtí slouvislost?

Hasiči z rybníka vytáhli nejprve tělo čtyřleté holčičky a o několik hodin později pak dospělého muže. Spekuluje se zatím o dvou verzích, jak se tragédie mohla stát.

Otec a dcera

Protože bylo před areálem zaparkováno auto s dětskou autosedačkou, vše nasvědčovalo tomu, že by se mohlo jednat o otce s dcerou, kteří zemřeli buď nešťastnou náhodou, nebo násilnou smrtí.

Shoda náhod

Druhou variantou je, že k sobě nalezená těla nepatří. Někteří svědci tvrdí, že muž do rybníka spadl již před několika dny při svatebním večírku, který se konal v místní restauraci. Jeho tělo ale voda vydala až dnes.

Holčička je pak údajně dcerou jedné ze zaměstnankyň areálu. Za její smrtí by tak byla pravděpodobně nešťastná náhoda a nepozornost matky.

Šokující však je, že utonulé děvčátko neobjevila ona, ale policii na plovoucí bezvládné tělo upozornil až řidič, který projížděl kolem. "Tělo ohledali kriminalisté, je nařízena pitva," řekla mluvčí pražské policie Eva Kropáčová. Další informace teď podle ní policisté nebudou zveřejňovat.

zelena.karkulka ( 9. července 2012 00:20 )

nechrápejte v té redakci a aktualizujte!

monza ( 8. července 2012 17:31 )

Podle poslední zprávy to nebyl tatínek,ale místní ponocný,nebyla to holčička ale foxteriér starosty vesnice,takže to máte jedno,hlavně když se tady vyslintáte tupci!

marie60 ( 8. července 2012 17:29 )

Nj, tak, kde byl potom někdo z jejich rodičů? V tom aby se už prase vyznalo.Na Novinkách mají napsáno, že je to její táta.

ouha ( 8. července 2012 17:27 )

Podle poslední zprávy to možná vůbec tatínek nebyl a holčička údajně byla derou zaměstnankyně areálu, takže to máte jedno, jestli táta, nebo máma - ani s mámou nemusí být dítě v bezpečí.

ouha ( 8. července 2012 17:26 )

Teď přidali neověřenou zprávu, že muž prý spadl do vody před několika dny při svatebním večírku a holčička prý byla dcerou zaměstnankyně areálu - to, že ani jednoho z nich - hlavně to malé dítě - nikdo nehledal, je velmi divné.

Zobrazit celou diskusi