Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Patrik (9) spadl do řeky, pátraly po něm desítky záchranářů

Záchranáři v Ústeckém kraji se snaží nalézt malého Patrika, který spadl při dětských hrách do řeky Bíliny a už se nevynořil. Na břehu se za chlapcovu záchranu modlí jeho rodina
Záchranáři v Ústeckém kraji se snaží nalézt malého Patrika, který spadl při dětských hrách do řeky Bíliny a už se nevynořil. Na břehu se za chlapcovu záchranu modlí jeho rodina  (Autor: Foto Blesk - Čermák)
Autor: simao, zunk - 
3. března 2012
09:18

VIDEO: Pořádně rušný páteční večer zažili hasiči a policisté v Ústeckém kraji. Intenzivně totiž pátrali po devítiletém Patrikovi z Trmic, který spadl do vody při hře s kamarády. Úspěšní však nebyli a tak pátrání od dnešního rána pokračuje.

Sobotní pátrání začalo v 8:00 u trmické prodejny OBI. Do akce jsou, stejně jako včera, zapojeni hasiči, policie i potápěči. Těm však situaci notně komplikuje rozvodněná řeka, na které je vyhlášen první stupeň povodňové aktivity.

Malý Patrik (9) spadl do vody v Trmicích na Ústecku v pátek v podvečer. "Podle svědků si na místě hrály děti, hoch ve školním věku do deseti let podle všeho uklouzl," sdělila agentuře Mediafax policejní mluvčí Petra Trypesová.

V plánu bylo prohledat řeku kilometr po kilometru až k Ústí nad Labem. Neúspěšnou akci však pozdě večer přerušila tma.

Video Hasiči a policisté prohledávají koryto řeky - Foto Blesk- Ondřej Čermák
Video se připravuje ...