Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šílenec hodil dceru (†1) a syna (†4) z balkonu, pak skočil sám

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: oj, INT - 
22. května 2012
17:33

Otec, který upadal do hlubokých depresí, protože nemohl 18 měsíců sehnat práci, vyhodil svého čtyřletého syna a čtrnáctiměsíční dcerku z balkonu v 6. patře. Pokusil se zabít i manželku ta se mu ale vysmekla. Nakonec skočil sám.

 

Ital Marco Turrini (†41) zemřel okamžitě. Dcera Benedetta (†14 měsíců) a syn Samuele (†4) podlehl zraněním až po převozu do nemocnice. Podle sousedky Elisabetty, která všechno viděla na vlastní oči, děti po pádu ještě dýchaly.

Manželka Elena More neštěstí nedokázala zabránit. Sama se málem stále obětí šíleného manžela. Po tragédii se psychicky zhroutila. Nyní je v péči psychiatrů.

Marco Turrini pracoval v reklamní agentuře. Ze zaměstnání ho vyhodili před 18 měsíci. Od té doby o práci nezavadil. Podle sousedů upadal do stále hlubších depresí. Je další obětí, kterou zdánlivě neřešitelná životní situace v Evropě zasažené krizí dohnala až k takto zoufalému kroku.

„Nemohu tomu uvěřit. Neměl jsem tušení, že je na tom tak zle. Proč s sebou ale musel vzít i děti?“ vypověděl zděšený bratranec vraha listu Giornale di Brescia.

Shelby16 ( 23. května 2012 00:49 )

Ten to vyřešil, magor S tím skákáním ale měl začít od sebe

zrcadlo1 ( 23. května 2012 00:36 )

více jak 40 případů v Itálii, samozřejmě

zrcadlo1 ( 23. května 2012 00:35 )

Od ledna 2012 je to již víc jak 40 případů sebevražd mužů, co přišli o práci a nedokázali se vypořádat s narůstajícíma dluhama. Je to smutné a v italských novinách rozebírají spíše to, jak se s tím vypořádávají ty vdovy, co na ně zbylo nejen starost o děti ale i splátky oněch dluhů. Jsem ráda, že o tom píšete)))

tipr ( 22. května 2012 21:39 )

Naprosto vas chapu , kdyz uz se neco takoveho napise tak by to nemelo byt stylem legrace nebo senzace ale upresnit fakta .Nestesti tohohle typu v tomhle podani opravdu zneji jako senzace jako neco nad cim by se melo jasat .

jana.it ( 22. května 2012 21:23 )

A dalsi vase kakata!!!!! O tomhle pisete, ale o tom, ze nejakej magor dal v Brindisi pred stredni skolu bombu, ktera zabila jednu studentku, a x dalsich zraila... o tom ani slovo. Nebo co takhle napsat o tom 6-ti stupnovym zemetreseni v Emilia Romagna.... TAKY ANI TECKA.... A kdyz uz se starate o socialni pripady v IT tak se aspon informujte!!!! V IT JE KAZDY 4TY CLOVEK NEZAMESTNANY!!!!! PLATI SE TU 45% DPH!!!! OD ZACATKU ROKU SE ZABILO KOLEM 50ti PODNIKATELU, NEKOLIK SE JICH I UPALILO PRED URADY, ABY DALI NA JEVO NEUNOSNOU SITUACI V KTERE ZIJI.... KDYZ UZ NECO PISETE, TAK ASPON NAPISTE VSECHNO!!!!!

Zobrazit celou diskusi