Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Pohřeb oběšeného školáka (†11): Ztratili jsem někoho, koho jsme milovali

Autor: Slávka Červená - 
17. května 2012
05:00

Velký smutek, slzy a spousta bílých květin včera provázely na poslední cestě školáka Martina S. (†11) z Otrokovic. Ten se dosud z neznámých důvodů v závěru minulého týdne doma oběsil. V obřadní síni zlínského krematoria se s ním loučili jeho nejbližší a spolužáci.

Síní zněly písničky, které měl chlapec rád. Zazpívala mu Céline Dion, zazněla píseň Tears In Heaven Ericka Claptona nebo Anjelik moj od Dary Rolins. Přítomní si Martina připomenuli jako hodného a bystrého kluka, který sbíral barevné kamínky, rád kreslil, jezdil na kole a měl rád přírodu. „Ztratili jsme něco, co nám bylo drahé. Ztratili jsme někoho, koho jsme milovali.“ Tato slova z parte řekla vše, co rodina a hlavně jeho dva sourozenci cítí.

„Židle ve druhé lavici je prázdná. Pořád ho tam vidím,“ řekl jeho spolužák Jakub (11). „Budu vzpomínat, jak jsme spolu lítali venku, jak jsme lezli po stromech,“ svěřil se Filip (12).

Proč to Martin udělal, nikdo netuší a všichni nejbližší o tom marně přemýšlejí. Dětská duše je podle psychologů velmi citlivá. Školák dostal poznámku a nejel s dětmi na výlet. Vnímat mohl i ne zrovna ideální vztahy rozvedených rodičů.

filipreset ( 17. května 2012 20:05 )

právě ho milovali všeci ale doma měl problémy takže ticho jo?!?! Jsem jeho spolužák

filipreset ( 17. května 2012 20:05 )

právě ho milovali všeci ale doma měl problémy takže ticho jo?!?! Jsem jeho spolužák

filipreset ( 17. května 2012 20:02 )

HOvno opuštený byl to normální kluk který měl spoustu kamarádů tak že buďte laskavě ticho jsem jeho spolužák

filipreset ( 17. května 2012 19:57 )

Co tu melete že byl smutný.Právě nebyl vůbec smutný.Byl veselý a hraví.Jo a toho oběšence nemaloval na tabuli ale vyril ho do stěny a to se mnou.Tak že přestante mlét hovna.

zelena.karkulka ( 17. května 2012 18:38 )

pisálci ,přestaňte chodit po pohřbech,je to nechutný,dejte těm lidem pokoj

Zobrazit celou diskusi