Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hackera ze skupiny Anonymous prozradila prsa jeho přítelkyně

Australského hackera prozradila na Twitteru jeho přítelkyně
 (Autor: facebook.com, twitter.com)
Autor: INT, Zuzana Rathouská - 
13. dubna 2012
21:32

Velmi kuriózním způsobem byl dopaden jeden z australských hackerů. Identitu muže jménem Higinio O. Ochoa, známého jako "w0rmer" prozradil snímek, který sdílela na Twitteru jeho přítelkyně. Pod fotku se svými ňadry umístila vzkaz, ve kterém zmiňuje přezdívku svého milého. FBI pak stačilo přes facebook zjistit, kde Higinio bydlí.

Kylie Gardner svému chlapci asi neudělala radost. Fotka, na které má pod ňadry vzkaz: 'PwNd by w0rmer & CabinCr3w <3 u B****'s!' odhalila identitu jejího přítele, hackera Higinia Ochoi.

Dívka na snímku neuváženě zveřejnila internetovou přezdívku svého přítele. Přes její facebookový a Twitter účet se pak agenti FBI dostali k jejímu partnerovi. Známý hacker byl okamžitě dopaden.

Higinio O. Ochoa spolupracuje s hackery ze skupiny Anonymous. Podílel se také na uvolnění údajů o desítkách policistů z celých Spojených států.

ivap ( 14. dubna 2012 12:30 )

Konečně jsem se dnes zasmála, díky

kapturek ( 14. dubna 2012 12:29 )

www.kvalitni-nakupy.net

nojasne ( 14. dubna 2012 12:19 )

"Policii pak stačilo zjistit přes facebook, kde Higinio bydlí." - No to je tak, když si blondýny pletou Facebook s registrem obyvatel a uvádějí tam pravdivé údaje.

monza ( 14. dubna 2012 11:08 )

Neomlouvej se a táhni do prde.le šmajde.Toto je zneužití stránek ke své propagaci, dobytku!

frantaklika ( 14. dubna 2012 09:27 )

proč dělají z každého vola hned hackera.je jasné že takto nafotil svou přítelkyni se svym alias sám a tím zanechal jasnou stopu. Ovšem protipirátská organizace musí vykazovat činnost tak prohlásí i vola za nebezpečného hackera...ve skutečnosti se vloupal do databáze nějaké školní jídelny a ukradl pár obědů

Zobrazit celou diskusi