Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Desetiletá dívka porodila zdravou dceru!

Tperve desetiletá dívka porodila v Kolumbii zdravou dceru!
Tperve desetiletá dívka porodila v Kolumbii zdravou dceru!  (Autor: youtube.com)
Autor: Jaroslav Šimáček - 
6. dubna 2012
11:03

Pořádný rozruch vyvolal porod desetileté dívenky v Kolumbii. V době, kdy má sama do dospělosti ještě hodně daleko, přivedla na svět pomocí císařského řezu zdravou dceru.

Desetiletá dívka z města Manaure pochází z domorodého kmene Wayuu a během 39 týdnů dlouhého těhotenství to bylo při porodu poprvé, co vůbec navštívila doktora. Viděla v něm svou poslední spásu - trpěla velkými bolestmi z kontrakcí a krvácela. Císařským řezem však přivedla na svět zdravou dceru, kterou sice nyní nemůže kojit, ale oběma se prý daří dobře.

Kolumbijská policie však otce dítěte, který desetiletou dívenku zneužil, stíhat nejspíš nebude. Kmeni Wayuu garantuje kolumbijská justice jistou autonomii. A tak nezasahuje ani do tradice, při které na svět přivádějí potomky i dívky podobně útlého věku.

"Už jsme viděli podobné případy dívek z kmene Wayuu," potvrdil ředitel kolumbijské nemocnice Efraín Pacheco Casadiego pro rozhlasovou stanici RCN. 

Dcera desetileté dívky z Kolumbie přišla na svět císařským řezem Dcera desetileté dívky z Kolumbie přišla na svět císařským řezem | youtube.com

Za nejmladší matku na světě je v současnosti považována Peruánka Lina Medina, která porodila zdravého chlapce Gerrarda údajně teprve několik týdnů po svých pátých narozeninách! Za znásilnění a incest byl tehdy v roce 1933 zatčen její otec, který byl však později pro nedostatek důkazů propuštěn. Paní Medině je nyní 78 let, její syn však zemřel, když mu bylo čtyřicet.

nojasne ( 8. dubna 2012 14:11 )

Proč pořád říkáš soused ? Je to otec tvých dětí, tak říkej brácho.

vary ( 6. dubna 2012 17:35 )

A co je na tom? Dojeďte se podívat do Chánova atd. Tam jebe každej každýho. Fotr dceru, máma syna, brácha ségru a rodí se z toho negramotný debilové. Holt černý vopice.

levcik ( 6. dubna 2012 13:07 )

 vy jste takový š*mej*di v Plesku, že to snad není možný!!Ráno romská rodina v TV, diskuse žádná..teď svatba Radka Bangy a zase nic..to je prostě neuvěřitelný a snad vám tam jednou docvakne, že tímhle pácháte ještě větší zlo..vzbuzujete v lidech vztek a agresi!! Tak o tom etniku vůbec nepište a uděláte líp!!

mandat ( 6. dubna 2012 12:15 )

To je strasne.

matyldamatylda ( 6. dubna 2012 11:52 )

...tys mi to sebral!!!

Zobrazit celou diskusi