Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Učitel měl sex se školačkou (14): Milovala jsem ho, trvalo to půl roku

Autor: Zbyněk Schnapka - 
27. března 2012
16:55

Tečku za sexuálním skandálem učitele fyziky a zároveň bývalého šéfa oblastního sdružení ODS v Tachově Vladimíra Duba (30), který v kabinetu přímo ve škole v Boru souložil se žačkou z deváté třídy Kateřinou H. (14), udělal tachovský soud. Kantor dostal 27 měsíců podmíněně s odkladem na čtyři roky. Navíc nesmí pět let vykonávat práci učitele. Dívka uvedla, že do učitele byla zamilovaná.

Dub trest přijal, neodvolal se. Stejně tak učinila i obžaloba. Rozsudek je tedy pravomocný. „Obžalovaný byl potrestán už tím, že si zničil kariéru učitele. Jako polehčující okolnost jsem vzal to, že od začátku spolupracoval s policií,“ zdůvodnil rozsudek soudce Miroslav Vagant. Dubovi přitom za pohlavní zneužívání hrozilo až 8 let vězení.

„Byl jsem do dívky zamilovaný. K sexu jsem jí nenutil,“ řekl Dub. „Říkala jsem mu Anděl strážný a on mně Kate. Milovala jsem ho. Náš vztah trval asi půl roku,“ uvedla v protokolu Kateřina H. U soudu nebyla, protože by to psychicky nezvládla.

Skandál se provalil loni před Vánocemi. Dívka se pochlubila kamarádkám, že s učitelem má sex ve školním kabinetu. Děvčata si to nenechala pro sebe a její tajemství vyzradily učitelce, ta pak řediteli a ten zavolal policii.

registracestup ( 25. července 2012 16:36 )

No jo,učetili si užívají a chudáky žáky nutí,aby na školních výletech spali odděleně podle pohlaví,to je nespravedlnost

hofihofi ( 28. března 2012 09:02 )

Jenze my nejsme v Africe a on je jeji ucitel, a jeste tak blbej, kdyz ma politicke sance, ze si zacne se skolackou a vedel, ze je to trestne. Prave se svoji zakyni a ucitel, pak je vul! Jinak to konci vzdy stejne, krava se s tim pochlubi pred kamaradkou a ta ji ze vzteku pod plastikem humanity naprasi. Vzdy je to stejne praskne ji kamaradka, ktere se sverila.

teufel ( 28. března 2012 08:32 )

Dobrá automatická pračka je určitě lepší a užitečnější než hloupý a ukecaný chlap.

mutaky ( 28. března 2012 01:26 )

Hele, ty santakauzi s přemírou palců, dostala jsem tě, kopeš kolem sebe a urážíš. Jsi přesnej týpek ubožáčka. Zdarec!!!

mutaky ( 28. března 2012 01:19 )

Ano, správně!!!! Je to jeMu taky! Ale v diskuzi!!!! Jako já teď tobě!!!! Budu oponovata smát se hlupákům. Už mám těch přiblblejch diskuzí dost. Plácáte hovadiny.

Zobrazit celou diskusi