Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šílenství v Liberci a Hradci: Lidé se v obchodě rvali o zlevněný olej

Video se připravuje ...
Autor: INT, Zuzana Rathouská, Jitka Pecharová - 
30. března 2012
05:00

VIDEO: Obrovské fronty, tlačenice, křik a hádky. To všechno pro láhev stolního oleje za 15 korun. Tak to ve čtvrtek vypadalo v Hradci Králové a v Liberci v jistém obchodním řetězci, který nabídl slevu.

Těch ale přišlo příliš. Každý z nich chtěl ušetřit 15 korun. Zhruba tolik totiž činí rozdíl v obvyklé ceně za stolní olej a ceně, kterou nabídl supermarket. Ten dovolil nákup jen pěti lahví na osobu.

Zlevněný olej způsobil takovou nákupní paniku, že lidem nezbývalo než dlouhé desítky minut čekat ve frontách nejen na košík, ale poté i na olej a ještě u pokladny. Mnozí to řešili tak, že s příbuznými stáli ve frontách na etapy. Nedostávalo se dokonce ani nákupních vozíků. Několik jich naštvaní lidé údajně utrhli z řetězu.

Někteří si trochu nelogicky stěžovali, že tohle nebylo ani za komunistů. Byli však rádi, že si mohli velice výhodně nakoupit, a netajili se, že dále budou sledovat slevové akce supermarketů. I když někdy přinášejí stres.

dolor ( 30. března 2012 16:11 )

komodor už to mám ty jsi člen růžové strany. Tak to už chápu že ten olej potřebuješ. Gel je pro důchodce drahej.

darina1 ( 30. března 2012 14:33 )

jo promluvila protože mám také uctu ke strším ne jako ty ču..ku

darina1 ( 30. března 2012 14:29 )

ty jsi dement kdybž už na tebe vyskočí tak bych ti přála natrženou prcku.Kupují to i pro svou rodinu.deb..

ines ( 30. března 2012 14:25 )

mladi nadavaji na duchodce,duchodci nadavaji na mlade a pritom by to melo byt tak ze mladi by si meli vydelavat tolik aby mohli slusne zit a duchodci by meli mit tolik duchodu aby mohli taktez slusne zit.taky nevim proc olej byl tak slevneny ale zrejme neco nebylo v poradku a to bud byl prosle lhuty anebo neco a proto se obchod musel oleje rychle zbavit.

darina1 ( 30. března 2012 14:21 )

ty jsi fakt prase tebe zavřít a nahodt holiny a rýč a bež makat jsi ubohá pí..a to jsem mladá za..aný ko..te.

Zobrazit celou diskusi