Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Šéf Putinových mládežníků sháněl lehké děvy pro ruskou elitu

Autor: INT, zun - 
22. března 2012
20:38

Vedoucí prokremelských mládežníků Vasilij Jakemenko sháněl děvčata pro ruskou smetánku. Alespoň to tvrdí opoziční list Novaja Gazeta. Novináři zmíněného tisku postavili své stanovisko na několika odposleších a rozhovorech, které unikly na internet.

Podle deníku Novaja Gazeta měla noc s těmito dívkami vyjít až na, v přepočtu, 75 tisíc korun. Takovou společnost by si jen tak nějaký úředníček těžko mohl dovolit. Dostaveníčka s prostitutkami se měla odehrávat v luxusním hotelu Nacional, kde je pro tento účel celoročně pronajat pokoj. Cena za jednu noc tu stojí 5800 korun.

Zmíněný opoziční list opírá svá tvrzení především o e-mailovou komunikaci Jakemenka s Kristinou Pokupčikovovou (bývalá mluvčí hnutí Naši). Dále čerpali z pěti hodin odposlechů, které unikly na internet. Jeden z hlasů na nahrávkách, jehož oslovují "Vasilij", je nápadně podobný hlasu Jakemenka.

Ruské novináře se prý pokoušeli zastrašit

Po té, co novináři kontaktovali jednu z kuplířek, ozval se známý právník a pokoušel se je zastrašit. Nařkl je ze zasahování do soukromí slušných lidí a upozornil na to, že porušují ústavu.

Tyden.cz přinesl vyjádření, které list Novaja Gazeta k zastrašování vydal: "Skutečně nikdo nemá právo zasahovat do osobního života. S výjimkou několika případů: když se jedná o veřejně činné politiky, když se tento život platí ze státního účtu a když se týká těch, kdo sami politické diskuse přeměňují v postelové scény," stojí v prohlášení.

Novináři si tak rýpli do několik měsíců staré záležitosti spojené s cizoložstvím ruských politiků a uměle vytvořených kompromitujících materiálů. Co se týče Jakemenka, není to jeho první skandál. Před dvěma lety byl nařčen ze sexuálního styku s nezletilou dívkou. Několik měsíců nazpět proběhlo médii odhalení hospodářského listu Vedomosti, které ukazuje na stamilionové financování prokremelské mládeže a Jakemenkovy styky s podsvětím.

 

 

 

pgga ( 23. března 2012 05:55 )

Rusky..Cesky..Slovenky...je znamo ze jsou velmo prodejne...chcete fakta?

komodor ( 22. března 2012 20:51 )

Boha jeho to je ale debilni clanek!

Zobrazit celou diskusi