Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Lékař: I já naletěl falešné gynekoložce!

Autor: Vlaďka Hradská - 
26. ledna 2012
07:59

Na problémy s Českou lékařskou komorou si zadělal pražský gynekolog Václav Fišer (66). Jeho jméno se totiž objevilo coby jméno garanta na dokladech, které úřadům předložila falešná gynekoložka z Bechyně a podvodnice Alexandra Slobodowá.

„Byla šikovná a já jí důvěřoval!“ Tak popsal Blesku Fišer svůj dojem z podvodnice. Ta s ním několik měsíců pracovala v jedné ordinaci jako sestra. Kvůli tomu teď revizorům ČLK musí vysvětlovat, jak se na jejích dokumentech objevil jeho podpis.

Byla sestřičkou v ordinaci kolegy, kde jsem jednou týdně ordinoval. Netušil jsem, že je to podvodnice,“ povzdechl si lékař. Zařadil se tak mezi zástup oklamaných.

Teprve teď spolu s druhou sestrou našel papíry s přelepenými jmény. „Zřejmě si to okopírovala a zneužila. Ještě teď má můj notebook,“ řekl zklamaný lékař. „Dokonce mi chybí i peníze na účtu. Sháním každou korunu pro útulek pro zatoulané kočky a psy,“ dodal gynekolog-důchodce.

Ten posledních šest let pracuje jako lékař ve věznici ve Světlé nad Sázavou. Tam byla Alexandra za podvody, které napáchala jako falešná soudkyně, a zřejmě si ho vyhlédla. Osobně se s ní prý setkal, až když se přišla ucházet o místo sestry, tudíž netušil, o koho jde.


polednice007 ( 29. ledna 2012 09:33 )

I když uznávám profesní kvality,tohoto doktora,nemyslím si,že by za dveřmi gynekologické ordinace měly žít kočky...a s tou pomocí je to dvousečná zbraň...a o tom doktor vždycky věděl.ale ať žije v pokoji...polednice007@email.cz

strivko ( 28. ledna 2012 01:14 )

Tak a zde musím zasáhnout. Pana doktora znám osobně už dlouhá léta a i přes jeho svérázný projev mohu o něm s čistým svědomím říct, že je to upřímný člověk s dobrým srdcem, který vás nejen vyslechne, ale využije všech možností, aby vám pomohl. Sebe klade až na druhé místo. A občas se bohužel najde někdo, kdo tuto vlastnost vycítí a patřičně toho zneužije. A jako lékař je profesionál se zodpovědným přístupem, takový, který vás "neodflákne" . Myslím, že se najde spousta pacientek, které měly závažný zdravotní problém a teď jsou vděčné, že je léčil právě doktor Fišer. Mě pomohl v době, kdy jsem se neměla na koho obrátit. A on nad ničím nepřemýšlel a podal mi záchranou ruku, cizímu člověku. A nic neočekával, prostě to udělal. A za ta léta už vím, že pan doktor zkrátka takový je. Každý má právo na svůj názor a nějak se projevit. Ale tyto urážlivé komentáře mi příjdou dost nemístné a pouze určitým způsobem vypovídají o svých autorech.

polednice007 ( 27. ledna 2012 11:15 )

taky tohoto doktora znám.a myslím si,že problémy s komorou měl mít už dávno.o víkendech pouštěl do ordinace kočky z útulku.těch argumentů proti tomuhle neurolovo-lexaurinovému králi je nespočetně.

chicho ( 26. ledna 2012 10:59 )

Pana doktora osobně znám. Je to vyžilý chlípník, který vede opzlé rozhovory se vším, co má sukni (i když neví, co je pod ní). Kdyby se řídil rozumem a ne ..., o žádné peníze by nepřišel.

marie60 ( 26. ledna 2012 08:40 )

  Ten chlap předělaný na babu byl teda pěkně fikaný, že? Na mě by poznali hned, že jsem trdlo, ale u něho nepoznali, že není tím, za co se vydával.Judr. sestřička a Mudr. ..a nikdo nic nepoznal. Až ted´, spadla klec na kanára.

Zobrazit celou diskusi