Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Falešná gynekoložka před operací: Takhle vypadal jako Martin S.

Takhle falešná gynekoložka vypadala, ještě když byla Martin Sloboda
Takhle falešná gynekoložka vypadala, ještě když byla Martin Sloboda  (Autor: Reprofoto TV Nova, archiv Blesku)
Autor: šim - 
23. ledna 2012
13:38

Takhle vypadal Martin Sloboda před změnou pohlaví, kterou podstoupil v Německu v roce 2002 a která odstartovala jeho kariéru. Když už pak jako Sandra Svobodová seděla ve vězení, vyhlédla si tam gynekologa, kterého po propuštění zneužila. Nejdřív se u něj hlásila o práci jako sestra, pak si na jeho jméno zařídila ordinaci.

Václav Fišer pracoval jako gynekolog v ženské věznici ve Světlé nad Sázavou. Tady si ho Sandra S., která si tam odpykávala trest za podvod (vydávala se za falešného právníka), vyhlédla.

Když ji pustili na svobodu, Fišera navštívila v jeho pražské ordinaci a ucházela se u něj o místo sestry. „Mně to vůbec nepřišlo jako něco neobvyklého. Dokonce se mi to v tu dobu hodilo,“ řekl TV Nova Fišer. Svobodová mu předložila patřičné dokumenty, všechny samozřejmě padělané.

Před několika měsíci ho navštívila znovu, aby jí podepsal dokumenty, že bude v její nově otevřené ordinaci v Bechyni jejím garantem. On to odmítl. Ona ho přesto coby garanta uvedla a ordinaci si otevřela pod hlavičkou fiktivního zdravotnického sdružení. Úřady jí to povolily, úředníci za ní dokonce ještě před otevřením byli. To, jestli je skutečná lékařka a má veškerá oprávnění, si však neověřili.

Nyní je falešná gynekoložka ve vazbě. Vzhledem k tomu, že byla z předešlého trestu propuštěna na podmínku před jeho řádném uplynutím, hrozí jí nyní až 5 let vězení.

vesnicankavemeste ( 23. ledna 2012 13:42 )

pani Helenka Vondrackova se stezuje,ze se o ni malo pise? Proc se s nami nepodeli o tom,jak se ON dival do jeji kukane?

Zobrazit celou diskusi