Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Lesbička lovila milenky převlečená za chlapy!

Autor: evak, INT - 
17. ledna 2012
17:53

Britská lesbička Gemma Barker (19) z Guildfordu se převlékala za chlapce, aby mohla zneužívat důvěřivosti patnáctiletých a šestnáctiletých dívek, se kterými pak měla milostné aférky. Zdá se, že se inspirovala v kultovním filmu Kluci nepláčnou s Hilary Swank. Nyní hrozí Gemmě, že nastoupí do vězení.

Gemma Barker byla opravdu důmyslná. Své tři alter ega měla propracované do detailu. Založila si i tři další profily na Facebooku a pro každou roli vymyslela i jiný styl oblékání.

Každý z "chlapců" pak obalamutil jinou dívku. Ty si myslely, že chodí s Aaronem Lampardem, Connorem McCormackem nebo Lukem Jonesem.

Gemma Barker si dokonce nacvičila i postoj a držení těla, jaké mívají muži. Vyjadřovala se drsně a měnila tón hlasu. Podvod prý nešlo vůbec odhalit, uvedli poškozené dívky.

Když se nad Gemmou začaly stahovat mračna, protože se do svých lží začala pomalu zamotávat, přerazila si čelist. Z tohoto činu se pak snažila obvinit své alter ego Luka Jonese. Dokonce se snažila vymáhat za zranění odškodné!

On je žena

Klec spadla v momentě, kdy byl Aaron Lampard zatčen za sexuální napadení. V cele ho donutili vysvléknout, aby poslali jeho oděv do laboratoře. Jaké bylo překvapení, když byla najednou z Aarona žena.

Mladé dívky nemohly uvěřit, že své první sexuální zážitky prožily s psychicky nemocnou dívkou a nikoliv s chlapcem. Nyní je Gemma propuštěna na kauci a 2. března ji čeká soud.

jahodove_ticho ( 18. ledna 2012 13:39 )

dám Ti radu zdarma...najdi si konečně holku, ono se Ti uleví!

hiawatha ( 18. ledna 2012 01:47 )

Jj, to si pamatuju. Oni tenkrat meli obrovsky problem u soudu, protoze nevedeli, jestli ji umistit do muzske nebo do zenske veznice. Ta zenska veznice by totiz pro ni byla spis jako za odmenu a do muzske se ji bali dat, aby ji tam chlapi nerozcupovali. Ani nevim, jak to nakonec dopadlo

kockopsice ( 17. ledna 2012 22:02 )

to je fakt, to pro ni bude rááj

hugu ( 17. ledna 2012 21:59 )

Obdobný případ se stal před mnoha léty v bývalém Československu,byla to průvodčí,ze msty balila vdané ženy a s odstupem času je vydírala,těch žen bylo přes dvě stovky a ani jedna nepoznala,že jde o ženu ,jen si stahovala prsa a nikdy nesvlékla tričko.

jahodove_ticho ( 17. ledna 2012 21:30 )

tady zjevně většina mentálů neví, že jsou i jiné praktiky než klasický koitus... běžte se léčit nebo dovzdělat!!!

Zobrazit celou diskusi