Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Sex táty s dcerou je u nás normální, řekla matka zneužívané

Autor: op - 
15. prosince 2011
17:04

Sektářskými praktikami se u soudu zvrhlá rodina snažila obhájit, proč dědeček (55) zneužíval 14letou vnučku a otec (44) 12letou dceru. Starší z mužů Antonín A. dostal tři roky vězení, Jindřich P. ještě o rok víc. A jeho žena Marcela P. (39), která to schvalovala, si za mřížemi odpyká půldruhého roku.

Tresty vyškovského soudu za pohlavní zneužívání, soulož mezi příbuznými a ohrožování výchovy dítěte jim ve čtvrtek potvrdil Krajský soud v Brně.

Nechutné sexuální orgie se odehrávaly v letech 2008 a 2009 na Vyškovsku a Hodonínsku. Antonín A. osahával a souložil s vnučkou. Jindřich P., který se k němu s rodinou přistěhoval, si užíval sex s dcerou a poté i s vnučkou Antonína A.

Matka dívky: Sex otce s dcerou je normální

„Obžalovaná Marcela P. jako členka náboženské sekty tvrdila, že pohlavní styk otce s dcerou je v rodině normální,“ odhalil další pikantnost žalobce.

Oba muži se hájili, že k žádnému incestu nedošlo. "Podle lékařské zprávy nebylo žádné pohlavní zneužívání mé dcery prokázáno," tvrdil Jindřich P.

A jeho manželka míní, že si dcera už jednou pohlavní zneužití vymyslela, protože chtěla být důležitá.

Obhájce Antonína A. pak navrhl, aby se obě dívky podrobily testu na detektoru lži. Klientova vnučka je totiž podle něj zaměřená na sex a požitky.

Soud však obhajoby smetl ze stolu a pravomocným rozhodnutím tresty zvrhlíkům potvrdil. Obžalovaní se tak nyní můžou dovolat už jen k Nejvyššímu soudu v Brně.

sydnicka ( 16. prosince 2011 08:49 )

ja se jen ptam,kde jsou ti vasnivi zastanci svobody homosexualu.Tato rodina taky jenom poslouchala sve pocity, chtela mit sve stesti a nikomu neublizila.Zde neslo o znasilneni.Takovych rodin je na svete daleko vice, nez pedofilu mezi katolickymi farari.

pgga ( 16. prosince 2011 04:45 )

Dalsi "vtip"? HNUS

pgga ( 16. prosince 2011 04:42 )

Mozna "nekde" vtip..ale jako matka 11 lete dcery se nesmeju!

dobrotka ( 16. prosince 2011 04:08 )

No ale to sukani ma zadarmo a za zubare by musel platit nekrestanske penize

dobrotka ( 16. prosince 2011 04:06 )

to je starej znamej vtip. Ale mozna se zaklada na skutecnosti

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání