Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Učitelka z křesťanské školy souložila s třináctiletým chlapcem!

Heather Daughdrill hrozí pět let za to, že souložila s třináctiletým chlapcem
Heather Daughdrill hrozí pět let za to, že souložila s třináctiletým chlapcem  (Autor: Photo by Police )
Autor: evak, INT, mivrk - 
1. prosince 2011
21:02

Učitelka na křesťanské škole ve Westlake v Luisianě Heather Daughdrill (28) je obviněna ze zneužití nezletilého. Doma souložila s třináctiletým chlapcem, kterého poznala na křesťanském letním táboře. Hrozí jí pět let vězení.

Heather Daughdrill své chování nijak neskrývala. Policie má tak dostatek explicitních důkazů v podobě sms zpráv, jež učitelka chlapci zasílala. Jejich vztah trval od června do října tohoto roku.

Daughdrill měla chlapce vyzvedávat bez povolení rodičů ze školy a vozit ho k sobě domů. Policie ji začala vyšetřovat na začátku listopadu na základě anonymního tipu. Chlapce potkala na dětském táboře, kde dělala vedoucí. Nyní je ve vězení za únos a zneužití dítěte. Soud nastavil kauci na 200 000 dolarů, což je v přepočtu 3 780 000 korun.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

malvino ( 24. března 2012 02:24 )

Dle videa na youtube dost pekna baba. Policii to asi napráskal nějaký závistivec. http://www.youtube.com/watch?v=rpE5xicaXJw

jakub-moravec ( 3. prosince 2011 06:55 )

Učitelka by měla za to dostat pochvalu,že učí děti tím správným směrem, přece se říká, co se v mládí naučíš.... Mně taky jednou bylo 13 a kdyby v té době chtěla se mnou souložit nějaká hezká učitelka,tak by byl v sedmém nebi

stepa10000 ( 2. prosince 2011 10:52 )

Víte vy všichni vůbec, co je to Bible a co se tam píše ? I papežové jsou jenom lidé - dobří a špatní, přece neznamená, když se někdo hlásí k nějaké víře, tak tím pádem musí být téměř svatý a bezchybný. To, že nějaký kněz má žít v celibátu a nežije,je jen a jen jeho chyba a ne celého křesťanství a víry.Nebo že se dříve mučilo a upalovalo, Bible toto nehlásá, zase je to chyba určitých jedinců nebo skupiny, která se náboženstvím jen ohání. To samé Vatikán. Jo, těch spravedlivých je velice málo.

Xeen ( 2. prosince 2011 08:59 )

Muslimska vira neni v nicem horsi nez krestanska. Je proste jen ve stejnem stavu v jakem bylo pred 500-700 lety krestanstvi. Pravda oni nelikvidovali kacire opasani granaty ale jen meci a ohnem. Protoze tehdy proste granaty nebyly. Na druhou stranu mozna by vetsina tehdejsich krestanskych kaciru dala prednost useknuti hlavy nebo roztrhani granatem nez 20 hodinovemu inkvizicnimu muceni dle navodu, ktery sepsali ti jez se ohaneji milosrdenstvim. Spanelska inkvizicni tortura byla zrusena az cca 1850. To je necelych 200let. A to ze se krestanstvi mezitim zmenilo je hlavne diky tlaku "nekrestanske spolecnosti kolem". Ale je pravda ze za tohle se taky uz papez omluvil. Takze se to vlastne ani nestalo. Problem 95% cirkvi a sekt je v tom, ze se jedna o totalitni systemy kdy skupina diktatoru/manipulatoru na vrcholu ma absolutni moc nad "oveckami" a jakakoli zmena by mohla prinest omezeni teto moci, tak se snazi maximalne branit jakymkoli zmenam a reformam a odvolavaji se na tradicni hodnoty. Ze se kolem nich vyviji spolecnost a oni by se meli vyvijet taky je jim suma fuk. Pred 2000 lety byla cirkev nositelem vzdelanosti a pokroku. O 1000 let pozdeji ji ale okoli zacalo predbihat a nyni, protoze zamrzla v minulosti uz je brzdou. Nebyt 500 let doby Temna zpusobeneho prave cirkvi byli bychom pravdepodobne mnohem vyvojove dal. ALe treba se za to za 500 let zase nejaky dalsi Papez omluvi.

Xeen ( 2. prosince 2011 08:42 )

- Patrilo Sydnicce a jejimu obhajovani hajlujiciho Papa Ratziho.

Zobrazit celou diskusi