Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ředitel školy v Libouchci zneužíval žákyni

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: ČTK, Kjos - 
11. listopadu 2011
18:44

Ředitel základní školy v Libouchci na Ústecku údajně zneužíval čtrnáctiletou žákyni. Pokud se obvinění prokáže, hrozí řediteli až deset let vězení. O případu dnes informoval server Deník.cz.

"Policisté zahájili trestní stíhání ředitele za pohlavní zneužití čtrnáctileté dívky. Zda bude uvalena na muže vazba, se rozhodne co nejdříve," řekla Veronika Hyšplerová z ústecké policie.

Dodala, že při domovní prohlídce policie zabavila věci, které budou kriminalisté vyhodnocovat. Deník.cz uvedl, že ředitel projevil slabost pro dívky už dříve, když pracoval jako ředitel v nedalekém Chlumci.

"Je hrozné, jestli se něco takového děje. Jsme z toho v obci v šoku. Ale povídalo se o tom, teď se to potvrdí, nebo ne," řekl serveru starosta obce Jiří Štěrba.

danamarie ( 21. listopadu 2011 13:19 )

 Z těch magorů je mi na blití .

margarethka ( 14. listopadu 2011 10:52 )

že ho znáš nemění nnic na tom, že může být pedofil. I naoko slušní a bezproblémoví lidé můžou dělat zvrácené věci.

gogo ( 12. listopadu 2011 22:24 )

Může to tak být, ale také nemusí... V poslední době se množí případy nasimulovaného zneužívání... Motiv ? Sázka... zviditelnění se.... nebo msta ... Pravda se zjišťuje velice obtížně....

hofihofi ( 12. listopadu 2011 09:28 )

a CO KDYZ TA HOLKA KECA, TO SE CASTO, ZE MSTY, STAVA. Ale podivne je to predtim a totez a na jine skole, to se nevysetrilo, nebo co? Nebo to bylo vylhane a tady si to zopakli, nebo kdyz se o nekom vi, ze je ujetej jak muze delat reditele?

pgga ( 12. listopadu 2011 06:26 )

Pejsane...podobny bordel..se bohuzel deje vsude! Podivej se ted na skandal ktery se deje tady v USA..Penn University! Velice prestizni Universita..nebudu to "rozmazavat"..Anglicky umis..tak si to precti!.. ALE..otazkou je..jak se k tomu chova pravo...zatim vsichni VYHOZENI na hodinu...ten co je obvinen za zneuzivani..bude soud a kriminal...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání