Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Znásilnil mě Santa Claus, proto nenávidím Vánoce

Zvrhlý kněz Wilfred Baldwin (vlevo) pozemskému trestu unikl, zemřel už v roce 2006, za jeho činy možná budou potrestáni jeho nadřízení
Zvrhlý kněz Wilfred Baldwin (vlevo) pozemskému trestu unikl, zemřel už v roce 2006, za jeho činy možná budou potrestáni jeho nadřízení  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: jos - 
9. listopadu 2011
14:23

Dnes je jí 47 let a rozhodla se promluvit, co se stalo, když byla dítě. Opakovaně ji tehdy znásilňoval reverend Wilfred Baldwin. Muž, kterého děti uctívaly jako Santa Clause.

"Vánoce neslavím, nenávidím je. Vždy, když vidím kostým Santy Clause, tak si vzpomenu, co mi ten muž udělal, když jsem byla malá," pronesla u soudu dnes sedmačtyřicetiletá matka dvou dětí.

Nejvyšší soud nyní rozhoduje, zda by ve Velké Británii měla katolická církev finančně odškodnit ty, které systematicky zneužívali pedofilní kněží a jejich nadřízení nad tím zavírali oči.

Jedním ze zvrhlíků, který působil ve městě Waterlooville v hrabství Hampshire, je i otec Wilfred Baldwin. Předmětem vyšetřování je i fotografie, kde mu na klíně sedí dítě, které netuší, že pod maskou Santy se skrývá sexuální bestie.

"Znásilňoval mě několikrát během dvou let. Vždy poslal ostatní děti pryč a rozhodl se, že někoho potrestá. Vždy říkal, že to musí udělat, že mě tím trestá za moje hříchy, jak mu nakázal Bůh," popsala Baldwinovo jednání jeho oběť a dodala, že jeptišky o tom věděly a tolerovaly mu, aby si s dětmi dělal, co chtěl.

Baldwin zemřel v roce 2006 a pozemské spravedlnosti se tak vyhne, soudce MacDuff se ale už nechal slyšet, že je ochotný vést k zodpovědnosti jeho přímé nadřízené, kteří zvěrstva na dětech tolerovali.

danda5 ( 17. ledna 2012 19:47 )

To ji asi Santa neprines letos zadny darek ze se tak vztekla a vzpomnela

uzovka ( 9. listopadu 2011 16:13 )

joj, že si nevzpoměla třeba v 90? jen jestli jí z té víry nehrabe

Zobrazit celou diskusi