Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rodiče koupili synovi sexuální otrokyni za 25 tisíc: Rok ji bil a znásilňoval

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: ČTK - 
10. listopadu 2011
07:46

Švédská policie osvobodila 14letou dívku, kterou 25letý duševně nemocný muž v Göteborgu přes rok zadržoval ve svém bytě jako sexuální otrokyni. Dívku prodal její otec žijící v Bělehradu pachatelově rodině, když ta došla k závěru, že stav nemocného mladíka se zlepší, pokud bude mít sexuální partnerku.

Zadrženi byli tři muži a jedna žena, oznámila dnes švédská média s tím, že osvobození se uskutečnilo již 2. listopadu. Policie záležitost odmítla jakkoli komentovat s ohledem na pokračující vyšetřování.

Podle deníku GT byla dívka v září 2010 odvezena z Bělehradu do Stockholmu, kde za ni její otec dostal 1000 eur (asi 25.500 Kč). Během svého věznění byla bita a znásilňována.

Podle listu Expressen dívka v zajetí otěhotněla a potratila. "Je velmi, velmi šťastná, že už z toho pekla byla osvobozena. Na videozáznamech jejích výpovědí na policii mluví podrobně o tom, co prožívala," napsal list s odvoláním na anonymní zdroj.

Prokuratura v Göteborgu nařídila zatčení čtyř osob ve věku od 25 do 59 let - otce dívky, duševně nemocného mladíka a jeho rodičů. Obviněni jsou z obchodu s lidmi, z omezování osobní svobody a znásilňování. Na celý případ bylo vyhlášeno přísné informační embargo.

smidrsova ( 22. listopadu 2011 14:41 )

Ne, mocipáni se nebojí, že se český národ zvedne - ještě se skoro nikdy nic podobného nestalo. "Mocipánům" vyhovuje, že se budete hojit na cikánech a oni vám zatím můžou vytahat z kapes miliardy...

tyrkys ( 11. listopadu 2011 10:48 )

Přesně tak. O cikánech se nesmí diskutovat, protože ta diskuse by jim zahltila stránky, lidi jsou naštvaní, že už to dál nejde.

gevi ( 10. listopadu 2011 20:11 )

Úchylové jsou všude. Bez ohledu na zemi.

gevi ( 10. listopadu 2011 20:09 )

Snědý ČECH Tomáš Hvozdár. Kanada ví, proč to TĚMHLE ČECHŮM zatrhla.

maxmamba ( 10. listopadu 2011 19:59 )

oni totiž v Blesku už mají zakázáno připojovat diskuze k článkům,kde se jedná o cikánskou verbež.Naši mocipáni se totiž začínají bát,že se ČESKÝ národ zvedne,a spravedlnost vezme do svých rukou

Zobrazit celou diskusi