Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Zdrcení rodiče: Naše dcera (13) utekla z domu se 42letým chlapem!

Autor: INT, oj - 
17. listopadu 2011
12:34

Zoufalí rodiče sledovali stopu své zmizelé dcery. Zavedla je z Bostonu až do New Yorku. Dceru našli v náručí 42letého muže. Žila u něho dva týdny. Podle otce se potkali na internetu.

Otec třináctileté Alexandry Loftis Tony přiznává, že se mu poslední týdny zdála nešťastná. Věřil ale, že jde jen o problémy ve škole a že se vše brzy vyřeší. „Bydlíme na venkově. Je to tu tiché a klidné. Toužila po velkoměstě. Do školy chtěla jít jinam. Říkala, že tam, kde žijeme, je nuda,“ vzpomíná dívčin otec.

Allie odešla z domu 4. listopadu. Protože část rodiny bydlí v Brooklynu, otec doufal, že tam svou dceru najde. Příbuzní o ní ale ani neslyšeli. „Když se soustředím na to, že se ji snažím najít, jsem v pořádku. Ale když to skončí a jsem doma, nemůžu jíst, v noci nespím... Je to moje jediná dcera,“ řekl pan Loftis CBS News v době, kdy netušil, kde se skrývá.

Za pomoci desítek dobrovolníků policie nakonec Allie vypátrala v New Jersey, jen kousek od New Yorku. Žila u Jorge Garzona (42), který používal i jméno George Gonzalez. Podle otce se poznali na internetu a Garzon ji přemluvil, aby za ním utekla. Jestli mladou dívku zneužíval, policie vyšetřuje. Muže si do té doby pohlídá ve vazbě.

ladymary ( 19. listopadu 2011 04:32 )

Mama potrebuje serezata sice za to, ze si vzala cernocha, bily chlap ji asi nestacil!

ladymary ( 19. listopadu 2011 04:30 )

silvervoice ( 17. listopadu 2011 15:14 )

Ve třinácti je už dnes 90% dívek pohlavně zralých. Nevím, proč nezakazujeme kočkám a psům kopulovat už ve dvou letech! Výdyť to ještě nemohou mít rozum!

marie60 ( 17. listopadu 2011 13:15 )

 Ani bych se nedivila, kdyby se tohle stalo u nás.Některé holky jsou holt slepice a tenhle šukan, který ji tak svedl by měl být zavřený až zčerná.

Zobrazit celou diskusi