Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Upálil ženu ve výtahu: Dlužila mu peníze

Jerome Isaac si na svou oběť počkal před bytem v Brooklynu, kde bydlela.
Jerome Isaac si na svou oběť počkal před bytem v Brooklynu, kde bydlela.  (Autor: New York Police Department)
Autor: INT, oj - 
19. prosince 2011
10:48

Newyorská policie v neděli dopadla muže podezřelého z upálení třiasedmdesátileté ženy ve výtahu. Ta si ho údajně najímala na pomocné práce a na výplatách mu dlužila téměř 40 tisíc korun. Policie ho obvinila z vraždy prvního stupně a žhářství.

Jeho útok zachytily bezpečnostní kamery. Žena se právě vracela z nákupů, vystupovala z výtahu v dome v Brooklynu, kde žila. V tom ji vrah obličeje i celé těle postříkal benzinem a zapálil. Za brutálním útokem stál zřejmě nesplacený účet z doby, kdy Jerome Isaac pro ženu pracoval jako pomocník. Podle synovce upálené ženy ji ale vrah okrádal. V okamžiku kdy to zjistila, ho vyhodila.

„Jsem v šoku. Nevěděl jsem, že má nějaké nepřítele,“ řekl Daily News soused Chris Matinez. „Často si stěžovala, že ji někdo okrádá, ale myslel jsem si, že je prostě paranoidní,“ dodal.

„Zadržený muž je sedmatřicetiletý Jerome Isaac. Policii se vzdal,“ řekl mluvčí newyorské policie.

trawtenberg ( 20. prosince 2011 08:42 )

a to byl muslim nebo křistian ?

nyc.lou.b ( 20. prosince 2011 00:38 )

no to se zase cobol projevil... same perly, bez prosim te za roh a dej si par facek, mozna my ti meli pripalit koudel u zadku aby jsis uvedomil o cem ze to vlastne meles

nyc.lou.b ( 20. prosince 2011 00:35 )

Me se ze vseho nejvice libi poznamka redaktora "skoro 40,000" to jsou teda prachy, lol za prve ta opice tvrdi ze mu babca dluzila skoro 2,000 USD coz zase neni az tak moc, v NYC je to prumerny najem a za druhe tihle ti nemakacenko co jen fetuji a chlastaj pumpuji tyhle ty stare chudaky i za dobry den, at tak ci onak nedava mu to zadnou omluvu za cin tak bestialni, vsak toho vsivaka taky zpracovali jen co proto, lol

vejkyt ( 19. prosince 2011 14:31 )

cožeee seš vadnej?? dávat mu prachy ikdž jí okrádal?

roman1122 ( 19. prosince 2011 14:17 )

Dobre urobil. mala platiť, keď pre ňu robil.

Zobrazit celou diskusi