Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Co je? Vždyť mi to šlo! Tak se zlobila dívka (9) za volantem, když ji zastavila policie

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: evak, INT - 
18. října 2011
21:00

V americkém Detroitu zažili policisté opravdu situaci jak z grotesky. Devítiletá dívka chtěla odvézt svého opilého otce na nákupy. V půlce cesty ale musela zastavit policistům, kteří ji z auta za ruce vytáhli. Rozzlobila se na ně. "Vždyť mi to celkem šlo," řekla jim.

"Proč jste mě zastavili? Vždyť mi to celkem šlo, ne?" ohradila se dívka, když ji policisté vysadili z auta. Tato věta jim opravdu vyrazila dech. Dívka se zároveň přiznala, že její otec Shawn Weimer (39) ji často žádal o odvoz. Tentokrát ale doplatili na tankování u benzinky, kde ostatní řidiči zahlédli, jak malá dívka nastupuje na místo řidiče. Aby viděla, musela sedět na dětské autosedačce.

Policii informoval jeden muž: "Řídí skvěle, to vám řeknu, nemůžu tomu uvěřit!" Policejnímu vozu poté trvalo několik kilometrů, než dívku dohnal.

Weimer byl 10. října obviněn ze zneužívání dětí a byl mu nařízen zákaz styku s dcerou. Hrozí mu 15 let vězení. Weimer si ale stojí za svým. Tvrdí, že má právo učit svou dceru řídit. I když je jí jen devět.

mirco ( 19. října 2011 05:43 )

tvrdy to kriminal...skoro az 15 let za udajne zneuzivani? u nas by dostal rok podminku a byl by vysmaty...tak az pri 15 letech mu do smichu moc nebude...

jilyan ( 18. října 2011 21:09 )

Ta k to je dobrý.

Zobrazit celou diskusi