Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Skandál ředitele školy - krále diskoték: Je to pomsta manželky!

Autor: Pavel Ryšlink - 
14. ledna 2012
05:00

Pomsta manželky, se kterou se rozvádí, se prý skrývá za aférou kolem ředitele ZŠ ve Ptení na Prostějovsku Pavla Kováře. Ten totiž působí i jako dýdžej na diskotékách. Na ty zve na sociální síti údajně tím, že je na nich podáván levný alkohol. Kovář včera tuto možnost připustil, neboť informace o jeho mimoškolních aktivitách byly prý zveřejněny dva dny po soudu upravujícím styk s dětmi.

„Nevidím jiné vysvětlení pro to, že někdo vytáhl jednu půl roku starou naprosto neškodnou fotku a dva měsíce staré komentáře z facebooku a dal je do nesmyslné souvislosti, než že za tím stojí ona,“ řekl Blesku ředitel Kovář.

Prý uvidí, co dokáže

„Je pravda, že procházím rozvodem, který je složitý zejména v otázce svěření dětí do péče. S manželkou už rok a čtvrt nežijeme spolu. Během té doby mi už ale několikrát řekla, že ještě uvidím, co dokáže,“ konstatoval ředitel a dodal: „Myslete si o tom co chcete, ale připadá mi velmi zvláštní, že v úterý jsme měli soud o děti, který pro mě dopadl poměrně lépe, než by si žena přála, a ve středu dostala média údajnou stížnost rodičů na moje nevhodné chování.“

S fotkou školaček neměl prý nic společného

Kolář, který měl být vykreslen jako darebák, který si fotí spoře oděné školačky, vznik několika fotografií žákyň loňské deváté třídy vysvětlil následovně: „Ty fotky vznikly loni předposlední den školy, kdy měla devátá třída jakési poslední zvonění. Byl to naprosto vynikající ročník, za kterým zůstala ve škole spousta práce. Pořád něco dělali. Holky za mnou tehdy přišly, že by chtěli udělat sérii recesistických fotek, jak v plavkách myjí auto. Neviděl jsem v tom nic špatného, tak jsem jim zavezl auto na dvůr, ať si dělají co chtějí.“

Podle Kováře pak některé dívky umístily fotografie na facebook, kde je viděli i rodiče. „Ty fotky rozhodně nebyly nijak závadné. Navíc nebyly ani na stránkách školy ani na mém facebooku či mých stránkách. Půl roku nikomu nevadily, nikdo se proti nim neohradil,“ řekl Blesku Kovář.

Dýdžeje dělá 22 let, hraje hlavně oldies

Pouštěním muziky k tanci se ředitel pteňské základní školy začal zabývat před 22 lety při studiích na vysoké škole. „Nikdy to nikomu ani v nejmenším nevadilo. Navíc poté, co jsem nastoupil do školy tady ve Ptení, absolutně jsem omezil hraní na Prostějovsku. Aby byl klid, jezdím raději pouštět muziku do Brna, do Olomouce či do Lanškrounu,“ konstatoval ředitel, známý v klubech a diskotékách jako DJ Choruno.

Že by se někde v klubu mohl potkat se svými žáky považuje za naprosto nepravděpodobné. „Já totiž hraju hlavně hudbu pro střední generaci,“ prozradil Blesku. Podle něj by navíc do tanečních klubů neměly chodit osoby mladší 18 let a pokud tam přijdou, je povinností pořadatelů zajistit, aby nekonzumovaly alkohol. Pozvánky na diskotéky s tím, že na nich bude levný alkohol, podle svých slov umisťoval pouze na stránky, kam předpokládal, že nechodí děti školou povinné. „Nicméně je to pro mě poučení, že si musím dávat pozor, co kde řeknu nebo napíšu,“ konstatoval ředitel DJ Choruno.

Manželka tvrdí: „Nemám s tím nic společného.“

Manželka, s níž se ředitel Kovář rozvádí, tvrdí, že s celou záležitostí nic společného nemá. „Já s tím nemám nic do činění a nechci to komentovat,“ řekla Renata Kovářová Blesku a dodala: „Není to pravda, já jsem do žádných novin nic nedala. Nemám s tím nic společného a nechci s tím mít nic společného.“

leninos ( 14. ledna 2012 15:09 )

Příjemné zjištění je , že není gay

blooroses ( 14. ledna 2012 14:06 )

Netvrdim, že o tom nevěděl, ale vědět o tom skutečně nemusel. Stačí aby si každej vzpoměl co byl pro svoje zviditelnění a pochybnou slávu v devítce schopnej udělat.

blooroses ( 14. ledna 2012 13:58 )

To máš dost nepřesný vyjadřování, jestli myslíš tu vzpomínkovou fotku z výletu pořízenou U bazénu, ne V bazénu, navíc je na ní s holkama i s klukama. Fotka jakou popisuješ tam nikde neni

hofihofi ( 14. ledna 2012 12:02 )

Uz jen dustojnost funkce reditele vylucuje jakekoliv jine foceni jak reditele, tak ucitelu na jinych fotkach nez ve skole na pamatku, pak at se nedivi, kdyz se to zneuzije. Navic, reditel skoly byval vzdy starsi a usedly muz, pozivajici mezi okolim velke vaznosti, ne mlady nevyzraly clovek, majici dokonce rodinne problemy, bohuzel za penize ktere jsou pro ucitele k dispozici tuto zavaznou praci nikdo kvalitni delat nebude a to vidime na dalsich pripadech, tyto mista zaujimaji dnes nekvalizni lide z nouze. Podle toho vychova vypada.

hofihofi ( 14. ledna 2012 11:33 )

To se mi stalo totez, ne sice takhle, ale jiny zpusob a sama policie ten papir znicila, ze to byla prilis silna kava. Tohle zensky delaji, a pak toho lituji.

Zobrazit celou diskusi