Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Matka vlčích dětí napadla u soudu svého otce

Autor: jos, Veronika Pukačová - 
4. ledna 2012
13:08

Druhý den soudu s rodiči vlčích dětí vygradoval v hysterickou scénu. Matka Hana (36) zaútočila na svého otce, když uvedl, že ji nikdy nebil. Vyskočila z lavice obžalovaných a rukama strčila do otce se slovy: „Lžeš, tys mě týral“! Uklidnit ji musela justiční stráž.

V budově Městského soudu v Praze to pořádně vřelo i dnes. Soud si vyslechl výpovědi prarodičů dvou malých chlapců, které Martin K. (40) s manželkou Hanou (36) vychovávali tajně v bytě v centru Prahy, aniž by je kdy vzali ven  nebo ukázali příbuzným.

Obžalovaný otec se svého tchána zeptal, zda svou dceru bil, když byla malá. Její otec odpověděl, že ne. V tu chvíli se Hana K. zvedla, začala na otce křičet, že lže a běžela k němu. "Lžeš, tys mě bil, tys mě týral," křičela tvrdým hlasem, který se jí nečekaně v tu chvíli změnil a vrhla se na svého otce.

Během vteřiny byl u ní její právník i justiční stráž a odtrhli ji. Překvapen jejím chováním byl soudce i její právník a důrazně ji napomenul. Matka Hany K. svědeckou výpověď odmítla. Hana K. se pak uklidnila a o otci ještě řekla: "Bil mě, když jsem byla malá. Opravdu ho hrozně nenávidím."

Co zaznělo dnes u soudu

Babička kluků z otcovy strany paní Věra uvedla, že své dva vnuky téměř vůbec neviděla. "Nemohli jsme jim ani nic poslat k Vánocům, protože Vánoce neuznávají," uvedla babička která se svým manželem Rudolfem vychovává prvního potomka alternativců třináctiletou Lenku.

Babička Věra uvedla, že když oba chlapce sociálka odebrala z rodiny jejího syna, mluvili obstojně. "Mluvili tak, jak mluví děti v jejich věku," uvedla a doplnila, že po odebrání zanedbávaných dětí jsou s jejich rodiči v kontaktu. "Mladou vídám denně, se synem si bohužel jen píšeme."

U soudu vypovídal také děda z otcovy strany pan Rudolf. Uvedl, že snacha jim volala poprvé po osmi letech, co si k sobě do výchovy vzali Lenku. Říkala jim do telefonu, že se bojí manžela Martina, že se bojí o sebe a o děti. Děda se ptal, o jaké děti jde. Tak se vlastně prarodiče dozvěděli, že mají další dva vnuky!

"Kdybychom věděli, že kluci jsou, tak si je vezmeme k sobě klidně hned," uvedl u soudu děda a dodal, že Lenka uměla číst už ve čtyřech letech. "Naučili jí to rodiče," je přesvědčen děda.

Video Co řekl na adresu obžalovaného Martina K. jeho bratr Karel? - Veronika Pukačová
Video se připravuje ...

blooroses ( 4. ledna 2012 18:56 )

Mě ty tři urny připoměly, jak dřív porcovali nebožtíky před pohřbenim, když chtěli mít jistotu, že neobživnou

dudinka ( 4. ledna 2012 18:02 )

Matka Hana byla sama týraná - proto paradoxně nedokáže pořádně rozlišit, co týrání je, a co není. Jsem si jistá, že ji otec skutečně bil... Vím, že je to často těžké, ale snad nikdy nepochopím matku, které dovolí, aby její partner bil její děti.

budybad ( 4. ledna 2012 17:26 )

Bohuzel, psychicky narusenym lidem nelze zakazat sex, proto by meli ze zakona byt upraveni, aby nemohli mit deti.

marmat ( 4. ledna 2012 16:17 )

VY POZVRACÍTE SVOU ŽLUČÍ už jakoukoliv diskuzi O ČEMKOLIV Jděte se léčit - vemte své "DISKUZNÍ PŘÍSPĚVKY" a budete to mít na 5 let GRÁTIS !!!

moncicacka ( 4. ledna 2012 15:30 )

Radši by ses měl jít podívat do popelnice, abys měl něco k večeři.

Zobrazit celou diskusi