Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Případ vlčích dětí: Otec křičel, že zabije matku a pak sebe!

Autor: puk, evak - 
4. ledna 2012
05:00

V úterý stanuli před soudem rodiče tzv. vlčích dětí. Nikdy je nepustili ven. Děti neměly oblečení ani hračky. Otec Martin se dotkl syna jen jednou. Přesto se manželé oddaně milují. Avšak Hana na muže občas ruku vztáhla, až mu jednou ruply nervy a vyhrožoval jí smrtí...

Vztah Martina a Hanky začal romanticky, na inzerát z Annonce. V úterý bylo jasně vidět, jak se mají rádi. Martin ke své ženě vysílal povzbuzující úsměvy, posílal jí vzdušné polibky, hladil jí ruku, když se stráž nedívala. Přesto právě jarní hádka mezi nimi způsobila, že jim odebrali děti. „Poprvé v životě se na mě rozčílil, bouchal věcmi, dokonce měl v ruce šídlo,“ popsala Hana.

Martin prý křičel, že ženu zabije a pak sebe. Nikdy ji prý ale neuhodil, zato ona občas jeho ano. Když šel pak ven, Hana zavolala tchyni a pak policii. Té řekla, že má u sebe dvě nehlášené děti.  Policie jim je následně sebrala. Nyní děti žijí u Martinova bratra Karla (40). Po odebrání dětí o ně okamžitě přestali mít zájem. Psychologové potvrdili, že synové mají syndrom zanedbaného dítěte.

U soudu rodiče vypověděli, že děti nechtěli. Používali zvláštní antikoncepční metodu - točení prsou. Cvičí se jednou až dvakrát denně a prsa se točí rukama až 360x. Když nedostala menstruaci, tak byla Hana spokojená, věřila, že je neplodná. Jaké bylo překvapení, když porodila syna Hostivíta a druhý syn Martin na sebe nenechal dlouho čekat. Děti nikde nenahlásili.

illis ( 4. ledna 2012 20:29 )

opravuji nehygienický, fakt přehmat

illis ( 4. ledna 2012 20:28 )

Peru prádlo v automatické pračce běžně a rozhodně tento způsob není nehyhienický. Když byly dcery malé, tak jsem vyvářela pleny v mýdlových vločkách, ale potom už jsem vše prala v pračce. Takže milá paní, tato "také matka" podle dostupných informací je hodně hloupá a velmi nevyzrálá osoba . A Vás naprosto nechápu, za co ji chválíte. Já bych ji i jejího manžela spíše nakopala do zadele .

illis ( 4. ledna 2012 20:22 )

Tito lidé nemohou být normální, chlapci nepoznali nic ze základů šťastného dětství. Ochuzeni o pobyt venku mezi ostatními dětmi o vše, z čeho se jiné děti v normální rodině radují, žádné výlety, babičky, dědečky, vánoční svátky a jiné. To je skutečně trestuhodné . Hlavně, že si rodiče dopřáli po odebrání dětí týdenní dovolenou vlakem do Španělska . V náhradní rodině bude dětem rozhodně lépe a matka ať si dál točí prsama 360x denně, hlupaňa jedna . Táta, ten by potřeboval také naložit pětadvacet protože on se snad štítil vlastních dětí . Syna se prý dotkl za jeho život jen jednou , pračku nepotřebují, protože pračka je jeho žena . Co tedy dělali se 30 tisíci měsíčně, které údajně on vydělal .

rendyx111 ( 4. ledna 2012 12:29 )

Tak to co dělaj tihle magoři,klidně,y budeš si podobnej uchyl,že tomu říkáš že je to v normě,Tebe měli hned poporodu pohodit u popelnic...  

blooroses ( 4. ledna 2012 11:34 )

Pračka je nehygienická? To možná ten tvuj 20 let starej šmejd koupenej z druhý ruky. Při vyváření byly pleny pěkně hnusný, zažloutlý a nikdy nevoněly čistotou ani když se sušily venku. A smradem při vyváření se zamořil celej barák. Bléééé. Mám kvalitní pračku. Můžu si sestavit vlastní program včetně délky cyklů a množství vody. Prádlo je nádherně čistý a i voní čistoutou i bez aviváže. Seš dost zaostalá a tvoje názory podle toho vypadaj

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání