Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Muž spáchal sebevraždu po smrti kočky: Bez ní nemůžu žít!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: INT, oj - 
11. května 2012
07:21

Žalem zničený páníček (†44) neunesl smrt své milované kočky Sophie, která s ním žila 13 let. Po její smrti řekl, že bez ní nemůže žít a předávkoval se prášky.

Nezaměstnaný Brit Michael McAleese umístil pět dnů po její smrti na Youtube vzpomínkové video. „Odpočívej v pokoji. Byla jsi úžasná kočička,“ říkal o zvířecím miláčkovi, s jehož mrtvolou ležel tři dny v posteli.

Smrtí byl natolik traumatizovaný, že když odvezl tělo třináctileté kočky do krematoria, jednomu ze zaměstnanců se svěřil, že se zabije. V tu dobu ho ale nikdo nebral vážně.

O osm dní později však našli jeho tělo. Soudní pitva prokázala, že se předávkoval prášky.

Michaelova hospodyně Adriana Van Dijk řekla, že kočka byla původně její. Když ale viděla, jak k ní přilnul, nechala mu ji. „Jakmile Michael Sophii uviděl, zamiloval se do ní. Byla pro něho jako dítě. Když zemřela, volal mi uprostřed noci. Byl zničený. Snažila jsem se ho přesvědčit, že život je víc než kočka. V jeho případě ale nebyl.“

Podle vyšetřovatele byl byt dokonale uklizený. „Vypadalo to, že všechno připravil, aby mohl si mohl vzít život,“ řekl.

evita5555 ( 13. května 2012 12:26 )

Je to zlý preklad, bola to jeho domáca, teda žena u ktorej býval v podnájme. Ani sa mu nečudujem, keď človeka zklame všetko a všetci, zvieratko nikdy.

vary ( 11. května 2012 17:47 )

 blbec

587587 ( 11. května 2012 12:00 )

sova13 ( 11. května 2012 11:58 )

Nebo pro někoho jiného, nebo kvůli práci, co ho baví. Jenže on z toho neměl nic. Kdo ví jestli tak přilnul ke kočce jelikož neměl práci (13 let?) ani nikoho blízkého, nebo jestli přišel o práci i přízeň svých blízkých právě kvůli závislosti na kočce? A docela mě udivilo, že si nezaměstnaný Brit může dovolit hospodyni. To jen tak na okraj....

baronessa ( 11. května 2012 11:52 )

Já mu rozumím, kočky máme a když jste s nimi stále a dlouhá léta, stanou se členy rodiny v plném slova smyslu. Taky se bojím, až přijdou jejich poslední hodiny, ale snad to překonám. Už teď vím, že na uprázdněné místo u nás čeká nějaký chudák v útulku nebo na ulici.

Zobrazit celou diskusi