Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Unesl dvě dívky, jejich matku a sestru zavraždil: Myslel, že jsou jeho dcery

Autor: ljš - 
11. května 2012
15:34

Drama jako z filmového thrilleru se odehrálo v americkém státě Tennessee. Šílený muž (35)  tam spolu s přítelkyní nejprve zavraždil svou známou a její starší dceru, dvě mladší (8 a 12) pak unesl. Byl přesvědčený, že je jejich otec.

Po zmizení rodiny Bainových se americká FBI rychle dostala na stopu jejich blízkého známého Adama Mayese a jeho exmanželky Teresy. Podle svědectví Teresiny matky byl Mayes holčičkami naprosto posedlý, protože byl přesvědčen, že je je jejich otec. Právě kvůli tomu se prý jeho manželství rozpadlo. Proč mu ale z vraždou a únosem Teresa pomáhala, jasné není.

Matka holčiček JoAnn Bain údajně, patrně kvůli Mayesově obsesi jejími dcerami, plánovala, že se z Tennessee přestěhuje do Arizony. Šílený zabiják tomu ale chtěl zabránit, protože si život bez malé Alexandrie a Kyliyah nedokázal představit.

JoAnn zavraždil přímo v garáži jejího domu, její nejstarší dceru Adrienne potom v domě. Společně s Teresou těla i obě živé holčičky naložili do auta a odvezli je do jeho domu ve státě Mississippi. Tam Mayes mrtvoly zakopal na zahradě. S holčičkami pak zmizel.

FBI se mezitím podařilo zatknout jak Teresu, tak její matku a dostat se únosci na stopu. Dopadli ho až dnes, téměř dva týdny po únosu a vraždách. Mayes však věděl, že ho čeká dlouhé vězení a o dívky přijde, a proto se na místě zastřelil. Obě sestry byly nalezeny živé. Vrátí se tak ke svému otci, který je tragédií a ztrátou své ženy a starší dcery naprosto zničený.

Zobrazit celou diskusi