Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Kaddáfí chtěl zničit sever Afriky! Našel se jeho úkryt chemických zbraní

Autor: INT, mivr - 
28. října 2011
17:20

Libyjský diktátor Muammar Kaddáfí (†69), který byl minulý týden po měsících skrývání zabit povstalci, chtěl zničit svět! Poblíž Syrty byl nalezen úkryt plný chemických zbraní hromadného ničení. Před lety přitom tvrdl, že se jich zbavil.

Zhruba sto kilometrů od Syrty, kde byl Kaddáfí nalezen a zabit libyjskými povstalci poté, co 42 let vládl zemi nelidsky krutou rukou a nechal zabít tisíce lidí, vojska našla osmdesát bunkrů plných válečné munice. Nechyběly ani chemické zbraně. Přitom před lety plukovník tvrdil, že je zničil. Byla to jen další z jeho mnoha lží.

V roce 2003 se zavázal, že se zbraní hromadného ničení zbaví. O rok později to zopakoval tehdejšímu britskému premiérovi Tony Blairovi, který ho navštívil v Libyi v beduínském stanu. Kaddáfí ale neudělal to, co slíbil. Munice neodstranil úplně. Jen ji ukryl.

Organizace pro zákaz chemickýchzbraní, která spolupracuje s Organizací spojených národů, měla zkotrolovat, jestli Muammar dostál svého slova, ale nebylo možné to uskutečnit. V zemi totiž zrovna vypukla válka. Během té Kaddáfího stoupenci pobíhali po Misurátě s plynovými maskami. Možná se diktátor jen připravoval na to, až s údajně zničenými zbraněmi zaútočí.

venxa ( 3. listopadu 2011 15:10 )

You fuck'n wog go to hell after that Pig Mohamed and wipe your ass with that stupid ***n you stinking puke. And dontt call youserf Jane, you are King size camel FUCKER.

kung-fu-jane ( 1. listopadu 2011 18:24 )

vencapernik: Už drž pysk, buvolí hovne! Kdo tě v y s r a l, že tě nespláchl??? بالفعل عصا الشفاه ، الجاموس القرف! الذي مارس الجنس لك، وأنك لا يمكن تنظيف؟

venxa ( 31. října 2011 19:50 )

King fuck Jane screw yourself and go to HELL, you numnuts!

kung-fu-jane ( 30. října 2011 10:15 )

You better put a condom on - if you're gonna act like a dick ...

jakub-moravec ( 30. října 2011 09:30 )

kun-fu-jane, a proto taky Američané vždy rádi říkají God bless you! A na každém dolaru mají napsáno In God we trust. Alláha nemají a proti němu bojují,protože Alláhovi přívrženci vedou svatou válku proti Americe, jsou zlo, říkával Bush.

Zobrazit celou diskusi