Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Berlusconiho proces: Měl harém, v něm nezletilou Ruby

Autor: evak, apk - 
6. dubna 2011
06:45

Zneužíval sexuálně nezletilou Ruby nebo ne? Dlouho očekávaný soudní proces se Silviem Berlusconim ve středu začíná v Itálii. Italský premiér již dlouho plní média pikantními informacemi o svém sexuálním životě s dívčím harémem. Nejsou to jeho jediné problémy.

Již v pondělí začal soud týkající se obvinění z daňových podvodů. Ve středu se ale začne projednávat hlavní a pořádně šťavnatá aféra s marockou tanečnicí Ruby.

Italský premiér je obviněn ze sexuálního zneužívání nezletilé, jelikož Ruby nebylo v době navštěvování Berlusconiho večírků, tzv. bunga-bunga party, ještě osmnáct let. Dívka dostávala za návštěvy velké peněžní odměny, ale v mnoha rozhovorech se dušovala, že s Berlusconim nikdy nedošlo k pohlavnímu styku.

Ruby nebyla jedinou návštěvnicí, která dostávala za svou přítomnost zaplaceno. Italská prokuratura hovoří o dalších dvaatřiceti dívkách, které už byly zletilé. Berlusconi ale nařčení odmítá, prý by ve svém věku takový harém nezvládl.

K soudu nechodí

I když se Silvio Berlusconi před několika měsíci dušoval, že se všech soudů bude osobně účastnit, čekají na něj před milánským soudem novináři zbytečně. Tento týden se žádného přelíčení nezúčastní. Žádné novinářské štáby nemají do soudní budovy přístup, protože státní zastupitelství nechce, aby se ze slyšení stala mediální show.

Berlusconi má rozhodně co vysvětlovat. Za harém prý dal v přepočtu 800 miliónů korun. Pokud se prokáže, že měl skutečně sex v té době s nezletilou Ruby, hrozí mu až 15 let vězení.

capitan_jorge ( 6. dubna 2011 10:53 )

Zkušený znalec promluvil, plně s nbcz souhlasím. Jinak si myslím, aby měl Berlusconi problém, museli by mu prokázat sex s nezletilou za úplatu a to mu asi nedokážou. Ta sedmnáctilletá marokánka řekla, že B. byl první muž, který po ní nechtěl sex. Tak at' mu dají pokoj, starýmu obšourníkovi. Když bude mít chut', tak ty zástupy osmnáctek jsou nekončící.

sovageorg ( 6. dubna 2011 09:10 )

Život má jen jeden.Mladé maso je lepší,než stará flaxa....

milesmiles ( 6. dubna 2011 08:18 )

TAK JE TO V POŘÁDKU MĚL BY MÍT IMUNITU ABY HO NEMOHLI HONIT ZA KAŽDOU MAROKÁNKU ALELUJÁ !!!!!!!

Zobrazit celou diskusi