Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Blesk vyzkoušel, jak randí gayové

Autor: Kbali, DANIEL BERGNER - 
14. srpna 2011
16:58

Pětadvacetiletý redaktor Blesku vystupoval v seznamce po souhlasu přítelkyně jako bisexuální prodavač videoher. A to zabralo! Většina seznamujících se, mužů je totiž hrála v dětství nebo mládí a někteří se jim věnují dodnes. Chlapi se prostě nezapřou! Úspěch slavil i s tvrzením, že je posluchač trancu, líbivé taneční hudby. Tento melodický žánr, ve kterém jsou často slyšet mužské nebo ženské vokály zpívající o lásce, je evidentně mezi homosexuály populární.

Na koho jsem narazil?
Povědomí o tom, že je většina homosexuálů afektovaná a zženštilá, nemohu ze zkušeností se seznamkou potvrdit. I když se jí zúčastnily i takovéto typy, narazil jsem na opravdu různorodé muže. Od seriózně vypadajícího sympaťáka v obleku, typicky vyhlížejícího IT specialisty, sportovce, až po zajíčka nebo metrosexuála. Každý byl oblečený jinak, i když jak se zdá, růžovofialová kostkovaná košile je u gayů populární.

Jeden z mužů, které jsem zaujal, po chvíli dokonce přiznal, že je bisexuál a má už deset let přítelkyni. Té prý jeho aktivity s ostatními muži nevadí, protože si občas společně dopřejí sex ve třech. Lidem ze seznamky bylo mezi 20 až 30 lety. Pracovali v právnictví, stavebnictví, obchodu či designování a měli obvykle vysokou nebo střední školu. I když byla seznamka určena i cizincům, zúčastnili se jí jen Češi.

Princip rychloseznamky

Po vstupu jsem obdržel visačku s číslem a bloček, ve kterém bylo zdánlivě náhodně zapsáno 12 čísel. Když začalo samotné seznamování, obsluha rozsadila všechny zúčastněné tak, aby měl každý partnera. Poté začalo samotné rychloseznamování, při kterém měl každý tři minuty na to, aby si o tom druhém udělal obrázek. V baru pak ale bylo možné v případě sympatií nadále se zúčastněnými prohodit řeč, čehož v mém případě využili hned tři zájemci.

Při seznamování se ukázalo, že čísla nejsou náhodná, ale ukazují po sobě jdoucí označení mužů. O jejich neustálé přesazování se staralo osazenstvo baru, které vše zvládlo na jedničku. Ke každému číslo stačilo v bločku napsat ano nebo ne. Po skončení byly bločky vybrány a v případě schody obou mužů jim byly zaslány registrační údaje ze seznamky jako jméno, věk a telefonní číslo. To vše za registrační poplatek 100 Kč.

Vztah nebo sex na jednu noc?


Odpůrci homosexuálů často poukazují na jejich promiskuitu a podobné seznamky podle nich slouží jen k navázání známostí na jednu noc. Chyba lávky. Několik zájemců o seznámení vzneslo dotazy jako „Hledáš teď kluka?“ nebo „Chtěl by si teď vážný vztah?“ A i když jsem slyšel i sexuální narážky, tak kluků a mužů, kteří se chtěli evidentně seznámit nebo spřátelit, byla většina. Rychloseznamku pro gaye tak v Praze mohu jedině doporučit, protože šance na seznámení nebo nalezení lásky zde nebyla malá.

pet.koc. ( 15. srpna 2011 07:32 )

 Kyždý je nějaký GAY JE TAKY ČLOVĚK...

rudyptak48 ( 14. srpna 2011 23:03 )

A co vaše šéfka Šmüclerová? Kdo tu vojíždí? Nebo si to dělá sama?

kozmix ( 14. srpna 2011 19:06 )

Prasata

Zobrazit celou diskusi