Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Klaus vyděsil Američany homosexualismem

Klaus a gayové: Líbat se smí, ale nesmí to ohrozit demokracii
Klaus a gayové: Líbat se smí, ale nesmí to ohrozit demokracii  (Autor: Blesk)
Autor: ČTK, Kjos - 
20. září 2011
12:31

Český prezident Václav Klaus v noci na dnešek v americkém hlavním městě Washingtonu varoval před snahami omezovat svobodu. Největší strach podle něj jde z homosexualismu a environmentalismu. Tyto myšlenky podle Klause podkopávají a ohrožují demokracii.

Klaus za oceánem zopakoval, že nevidí nic špatného na starosti o lidská práva, rovná práva homosexuálů či žen. Vadí mu ale, když se z těchto snad vytvářejí ideologické proudy, jako například "homosexualismus", které si pak činí nárok na "reorganizaci světa, lidské společnosti, nás všech a našeho chování".

Dobře vidět to je podle něj i na environmentalismu. "Zvláště jeho současná verze - panika kolem globálního oteplování - se stala nejnebezpečnějším prostředkem pro potlačování svobody a podporu rozsáhlé organizace našich životů vládami," uvedl český prezident v projevu v konzervativním washingtonském institutu Competitive Enterprise Institute.

"Neměli bychom se stát oběťmi nových progresivních -ismů snících o změně světa a zdokonalení lidí. Měli bychom hájit naše staré dobré konzervativní názory a přesvědčení. Jak v Evropě, tak v Americe," uzavřel přednášku konzervativec Klaus.

rudyptak48 ( 21. září 2011 14:03 )

Bohužel, v tomhle má Kluas "podle mne" pravdu. I když, co si představujeme pod slovem pravda? Tohle slovo se již stačilo také zprofanovat. Všimněte si, že hodně lidí používá slogan "Pravdou je..."... jako obehranou písničku. Kdo nám v dnešní době korupcí a podvodů potvrdí pravdivost nějakého tvrzení? Zdá se, že každý má tu svou pravdu. Takže pravda je v současné době nedostatkové zboží. Kdyby tyhle slova řekl jiný člověk, nezatížený hříchy minulosti jako Klaus, a dostatečně známý, většina lidí by s ním určitě souhlasila.

handgood ( 21. září 2011 13:47 )

Takže, radíš Čechom, aby si zvolili takú kreatúru ako je Gašparovič? Ten by mohol robiť Klausovi tzv. podržtašku, ako o tom občas hovorí knieža zahraničných vecí.

janamala ( 20. září 2011 18:26 )

Ale je! Proto se v pravidelných intervalech nechává nachytat bulvárem s atraktivníma slečnama. No co, holky vydělaj a on má "alibi". Ale kdo mu to žere, fakt nechápu.

janamala ( 20. září 2011 18:24 )

Che che, tak to je příspěvek jak se patří! Konečně dobrá nálada

presporak ( 20. září 2011 17:16 )

Tiez okradol v 1.vlne KP aj Slovakov.Mali by ste volit prezidenta plebiscitom a nie zaprdenymi zakonodarcami v parlamente?Tak by ste mali konecne za prezidenta toho,koho by si ludia vacsinovo zvolili?!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa