Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Heydrichův syn zámek neopraví

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ČTK, kyc, mivrk - 
5. dubna 2011
10:19

Zpočátku to vypadalo, že ho vzpomínky donutily k činu. Teď je ale všechno jinak. Syn někdejšího zastupujícího říšského protektora Reinharda Heydricha, kata českého lidu, se nakonec nebude podílet na opravě zámku v Panenských Břežanech.

Heider Heydrich tam za války se svou rodinou bydlel. Nedávno se objevila informace, že by mohl zámek opravit. „Já jsem nikdy neřekl, že rekonstrukce zámku bude záležitostí pana Heydricha,“ uvedl starosta města Libor Holík.

Přitom ještě nedávno Blesku tvrdil, že ho Heydrich kontaktoval s tím, že sežene peníze na opravu. Proti možnému Heydrichovu zapojení do obnovy zámku se postavili zástupci Svazu bojovníků za svobodu. Za nevhodné to považuje i vedení středočeského hejtmanství.

Co si o tom myslíte vy? Má se syn Heydricha podílet na opravě zdevastovaného zámku, nebo ne? Napište nám svůj názor do diskuze pod článkem!

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

honza51 ( 6. dubna 2011 06:32 )

Tvůj nick a tvoje vyjadřování je na úrovni primitiva. Divím se, že vůbec umíš psát i když jak vidím i v jiných příspěvcích, že tvoje slovní zásoba je velmi omezená. Ale k životu ti to stačí, a doufám, že se ti ulevilo.

palko1961 ( 5. dubna 2011 15:15 )

ten zamek zboril a nechal vybudovat krasny novy areal s tenisovymy kurty, bazenem, saunou, obrovzkou zahradou, samozrejmne s borde.lem, restauraci apod. To vse nechal obehnat ostnatym dratem, hlidat ochrankou se psem. Bylo by to krasne rekreacni stredisko pro nasi vladu, kde by jezdila odpocivat po narocne praci. Take by nesmela chybet kaple, kde by se modlili aby nesli za ty experimenty ktere zkouseji na obcanech, po smrti rovnou do pekla.

honza51 ( 5. dubna 2011 14:16 )

jaká nenávist? Ten "nadčlověk" co tam bydlel si udělal tolik "památníků", že oprava zámku jeho pověst nezlepší . A divím se, jak může někdo hodit za hlavu takovou minulost. Tady si kde, kdo bere do huby co udělal ten který komunista, anebo udavač, co "pracoval" pro STB - což je samozřejmě svinstvo, ale najednou ti nevadí, že by tady měl RH svůj pomník . Běž se vycpat se svým odpouštěním a nenadávej tady do "čecháčků", když ani nevíš co to je!!! To se radši běž vycpat ty se svou tolerancí!!!

harm10 ( 5. dubna 2011 14:03 )

Kde se bere tolik nenávisti a zloby,jste pitomci,nechte celou budovu zbořit,jen proto,že někdo měl otce,který ho sice splodil,ale vlastně skoro ani neznal.Běžte se s tím čecháčstvím bodnout,je to primitivní a strašně hloupé!!!

honza51 ( 5. dubna 2011 14:02 )

to je uvažování hlupáka. Co na tom, že by se tím vystavěl "památník" válečnému zločinci, že? . Hlavně, že nám dají prachy. Že Vám není hanba!!!

Zobrazit celou diskusi