Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ředitel ČT Janeček: Opil se tak, že netrefil domů

Autor: Eva Hofrichterová, Krvs - 
28. ledna 2011
05:01

FOTOGALERIE: Ten ale umí zapařit... Člověk by řekl, že ve svých letech už generální ředitel České televize Jiří Janeček (54) umí pít s mírou. Nikoliv. Ve středu ho Blesk přistihl, jak po mejdanu sotva došel domů a ještě si spletl vchod do svého domu. Společensky ho unavily missky na křtu diáře fotografa Jakuba Ludvíka, vínko a možná i přítomnost kolotočáře Jana Kočky.

Janeček se na křest vyfešákoval, lesklou černou bundu doplnil šviháckou čapkou své oblíbené značky Harley-Davidson. Sice dorazil až po křtu diáře, i tak se ale dobře bavil. Společnost mu dělala miss Aneta Vignerová a zejména Ludvíkova vizážistka Kathy. S ní se seznámil při focení pověstných fotek managementu České televize. Janeček za ně před rokem z rozpočtu ČT zaplatil 100 000 korun.

Vrávoravým krokem se pak z baru Janeček vydal k taxíku a zamířil do pražských Záběhlic, kde vlastní byt v nové zástavbě. Po výstupu z taxíku sice po chvíli našel klíče, ale zamířil ke špatným dveřím. Asi zapomněl, že vlastní byt v čísle 7, a ne v čísle 5, kam se s vervou snažil nacpat klíč do zámku vchodových dveří. Nakonec se s notnou dávkou štěstí odpotácel ke správnému vchodu.

Na křtu se objevil i syn provozovatele Matějské pouti Jan Kočka. „S Honzou se známe dlouho, znal jsem i jeho bratra Vaška. Fotil jsem rodiny Kočků, jejich děti už odmala,“ řekl Blesku Ludvík. I s exmanželkou politika Miroslava Macka, milionářkou Janou Blochovou, která na akci vyvedla nového partnera, se prý znají díky focení. Blochová si u něj objednala fotky do své knihy.

libor123 ( 29. ledna 2011 11:41 )

No tak se ožral. Pil za svoje tak co se Blesk stará. Nebo že by mu Blesk něco přidal aby se měl dobře? Já jsem se taky onhdá ožral a Blesk o mě nepsal.

salitis ( 29. ledna 2011 11:27 )

Ono se říkává, opojný nápoj dej hynoucímu, at´ se napije a nemyslí již na své trápení. Možná se u nás spíš říkává: A pak si jedno nedej! Rozumíme si.

jozzinek ( 29. ledna 2011 10:45 )

Vemte si příklad z našich lékařů. Podejte hromadnou výpověď a odejděte na Západ. Alespoň ušetříme na poplatcích a nebudeme se muset koukat na socialistické pořady z vašich bohatých archivů. Stejně nám nejste schopni nabídnout nic lepšího. Proč se ředitel opijí? Někdo tam uváděl, že to dělají i bezdomovci. No, pokud je v tak bezvýchodné situaci, chudák, tak ho moc lituji. Že by těm bezdomovcům, kolegům, přispě ze svého skromného platul...?

hu11 ( 29. ledna 2011 09:27 )

prochlastalo můj televizní příspěvek - darebák !!!!!

gogo ( 28. ledna 2011 21:13 )

Jistě se musí o své platy dělit. O tom nepochybujte... Proto jsou jeho platy takto nesmyslně vysoké ....

Zobrazit celou diskusi