Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Výherkyně megaBLESKovky: Vyhraný milion šetří na důchod

Autor: Kateřina Moravcová, Khto - 
5. října 2010
05:00

Milionové štěstí se na jaře v megaBLESKovce usmálo na Evu Šléglovou (56) z Mariánských Lázní. Svou výhru zatím ale moc nevyužila. Milion korun, který v soutěži Blesku vyhrála, si totiž šetří na důchod. Chcete i vy vyhrát milion? Máte šanci, už v pátek startuje nové kolo MEGABLESKOVKY!

„Měla jsem velké štěstí. Bleskovku hraji pravidelně, ale ani ve skrytu duše jsem nedoufala ve výhru, a navíc v tak vysokou,“ svěřila se Blesku čerstvá milionářka.

Zasloužená výhra

Výhru si vítězka právem zasloužila. Milion korun vyhrály původně dvě soutěžící. Zvítězila ale ta nejchytřejší a nejpohotovější. „Musely jsme uspět ve vědomostním testu a já vyhrála,“ potvrdila své vítězství paní Eva, která pracuje jako hospodyně na studentských kolejích. Výhru si ale podle svých slov hodlá ušetřit.

„Zatím jsem na peníze nesáhla. Buď je budeme investovat, nebo si je necháme jako zajištění do důchodu. Určitě je ale neutratíme za hlouposti,“ dodala šťastná vítězka.

Nezapomeňte

I vy máte šanci bojovat o auta, zájezdy a hlavně velké peníze. Hra o ceny za pět milionů startuje už v pátek. V deníku Blesk najdete první hrací kartu...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi