Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

MegaBleskovka: Má 4 herní karty, vyhrála 30 tisíc!

Šťastná výherkyně Eva Ridvaldová z Prahy vyhrála 30 tisíc korun!
Šťastná výherkyně Eva Ridvaldová z Prahy vyhrála 30 tisíc korun!  (Autor: Dana Kolářová)
Autor: hoř - 
4. června 2010
06:32

Každý den si kupuje Blesk, každý den čte poctivě všechny stránky novin. Tak přesně tohle je Eva Ridvalová (36) z Prahy, nová výherkyně megaBLESKovky! Doma měla čtyři karty a jedna z nich byla ta šťastná. A ta jí tak přinesla 30 000 korun. Na co peníze použije? „Za třicet tisíc zaplatím složenky,“ svěřila se Blesku.

„Vůbec jsem tomu nemohla uvěřit. Je to krásný pocit někdy něco v životě vyhrát,“ pochlubila se Eva Ridvalová, která se živí jako manažerka firmy.

Hraje celá rodina

Zároveň také Blesku řekla, že tomu vůbec nechtěla uvěřit. „Už minule jsem hrála, a jak máme doma vždycky hodně kartiček a hraje celá rodina, tak jsem to vyškrtávala jako na běžícím pásu a nějak jsem se překoukla.

Myslela jsem, že jsem vyhrála. Ale na telefonu mi řekli, že ne,“ pokračuje Ridvalová s tím, že od včerejška celá její rodina pravidelně a poctivě hraje s Bleskem.

První výhra v životě

Eva Ridvalová tak poprvé v životě vyhrála právě s Bleskem. A bude pokračovat až do konce. „Ještě mám tři kartičky. Manželovi by se líbilo, kdybych mu vyhrála auto, tak snad se na mě usměje štěstí. Chtěla bych tak čtenářům Blesku říci, že je to opravdu pravda a může vyhrát každý,“ dodala čerstvá výherkyně. A tak i vy máte šanci stejně jako paní Ridvalová hrát a soutěžit o mnohatisícové částky.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi