Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

MegaBLESKovka: Lucie získala 15 tisíc! Vy můžete vyhrát taky!

Autor: Veronika Pukačová - 
26. května 2010
05:32

Do Blesku si v úterý přišla pro výhru další šťastná čtenářka. Lucie Mráziková (23) z Tvrdonic na Břeclavsku hrála megaBLESKovku a z pražské redakce si odnesla krásných 15 tisíc.

Ale pozor! I vy máte stále šanci získat mnohatisícové částky, anebo dokonce odjet v novém autě. Druhé kolo startuje už v pátek.

Nevěřící Lucie

Obchodní referentka Lucie nevěřila při stírání hrací karty, kterou pečlivě každý den hlídala, vlastním očím. V kolonce s patnáctitisícovým označením totiž odkryla tři stejné znaky. „Byla jsem strašně šťastná, ale nevěřila jsem, dokud mi to na telefonní lince nepotvrdili,“ řekla nadšeně Lucka.

V úterý už neměla k nedůvěře důvod. Patnáct tisícovek jsme jí vysázeli na ruku. Co si za ně pořídí? „Část si uložím na stavební spoření, zbytek půjde na domácnost. Konečně udělám příteli radost fritézou. Dosud jsem mu smažila hranolky na pánvi,“ usmívala se šťastná výherkyně. Rozhodně prý bude soutěžit dál.

Ukryté miliony a Škoda Octavia!

Vyhrát s megaBLESKovkou můžete stále i vy! Máte šanci ještě v prvním kole, ale pokud se na vás štěstí neusměje, nevzdávejte to a hrajte dál. V pátek se totiž rozjíždí druhé kolo. Podívejte se, v těchto bednách už jsou připravené nové herní karty. Když odkryjete tři stejná políčka, můžete získat slušnou sumu. Anebo po konci druhého kola rovnou odjedete z pražské redakce autem.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi