Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

O vítězi mega BLESKovky rozhodl až rozstřel

Autor: Kateřina Kycltová - 
15. července 2010
05:59

Hned dva soutěžící tipovali finálovou odpověď druhého kola megaBLESKovky naprosto správně! O tom, kdo nakonec odjede novou Škodou Octavií Ambient, tak musel rozhodnout až vědomostní rozstřel. Ten vyhrál projektant Jiří Beránek (29) z Barchova. Poražená pojede k moři!

Cesta k novému autu byla poměrně náročná. Nejprve museli čtenáři uhodnout, kolikrát se vejde hmotnost jednoho DVD do hmotnosti redaktorky Terezy. Správnou odpověď, tedy 1496,97krát, uhodli hned dva soutěžící najednou!

Poražená jede k moři

O budoucím majiteli auta musel tedy rozhodnout až vědomostní kvíz. Z toho vyšla jako poražená studentka Jana Hrbáčková (19) z Huslenek u Vsetína.

Ale nezoufá, jede totiž »alespoň« do Egypta na zájezd za 50 tisíc! „Soutěžila jsem s maminkou a asi ji také vezmu na dovolenou,“ plánuje Jana, která se původně kvůli velké vzdálenosti Prahy od svého bydliště nechtěla rozstřelu ani zúčastnit a tvrdila, že rovnou vezme zájezd. Ale nakonec to aspoň zkusila!

Správnou odpověď vítězi vypočítala manželka

V rozstřelu byl úspěšnější Jiří Beránek z Barchova u Hradce Králové. A o pár dní později tak při druhé návštěvě redakce Blesku odfrčel už fungl novou červenou oktávkou za téměř půl milionu! „Správnou odpověď vypočítala manželka. Vyšla jí ale tři čísla, tak jsme si vybrali to nejhezčí. A bylo správné,“ říká šťastný výherce.

bogantp ( 18. listopadu 2011 11:53 )

Co jsi měl z češtiny Ty ftáku?

arcaben ( 15. července 2010 11:26 )

Redaktor fšem vytřel zrak a zbytek soutěžících utřel,neboť ten,co zvítězil,jim to natřel!!

Zobrazit celou diskusi