Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Renč po nehodě: Ministerstvo můžu i žalovat!

Autor: koc, Kjak - 
2. září 2010
06:40

Režisér Filip Renč (45) zuří! Vadí mu kritika ministerstva dopravy, pro které točil spoty Nemyslíš, zaplatíš!, kvůli jeho nehodě, po níž odmítl zkoušku alkoholu v krvi. Renč chce po ministerstvu omluvu. Vyhrožuje dokonce, že dá celou věc k soudu.

Renčovi vadí, že ministerstvo údajně zveřejnilo výši honoráře za kampaň Nemyslíš, zaplatíš!. „Pan režisér naprosto nechápal, co jsem se mu snažil vysvětlit. Odpověděl jsem novinářům na dotaz, jaké byly celkové produkční náklady na televizní spoty. V médiích se pak objevilo zkreslené nepravdivé tvrzení, že jde o honorář. Výše honoráře přitom nikdy z mých úst nezazněla a ani ji neznám,“ hájí se tiskový mluvčí ministerstva Karel Hanzelka.

Renč trvá na tom, aby se mu ministerstvo omluvilo, a to i v televizi, kde informace o jeho údajném desetimilionovém honoráři podle něj zazněla. Celou věc chce hnát i k soudu. „Moje dcera se na tu televizi dívá a myslí si, že tatínek je zločinec. To nedopustím,“ řekl Renč. Ministerstvo se ale omlouvat nehodlá.

scaramonte ( 9. března 2011 09:12 )

Ať žije Liiiid!

kudlankabezbozna ( 2. září 2010 17:31 )

tenhle k.o.k.o.t se ti teda ale fakt povedl!!!!

kakamilek ( 2. září 2010 16:46 )

Na tu televizi se pane rezižére koukala nejenom vaše dcera,které nestačíte shánět tety, ale miliony lidí a ti si také o vás myslí že jste zbabělej darebák.Tak se na ni prośím nezlobte.

mim33 ( 2. září 2010 15:32 )

Říká se tomu chucpe neboli nekonečná drzost.

ondatra ( 2. září 2010 13:52 )

Ať se tatínek chová slušně a dcera se za něj nebude muset stydět.

Zobrazit celou diskusi