"Jsem na začátku osmého měsíce. Zda to bude kluk nebo holka si nechám pro sebe. Kdyby mi nerostlo břicho, ani nevím, že jsem v tom. Cítím se fakt skvěle a hlavně jsem moc šťastná," řekla Blesk.cz Jerry, která nechyběla na fotbalovém utkání mezi hvězdami muzikálů Robin Hood a Jesus Christ Superstar.

Tatínkem miminka je Jerry přítel, bývalý fotbalisty, nyní hráč futsalu Ivo Ulich. "Jsme spolu přes rok," tvrdí Tabačková. Ta se s Ivem poprvé na veřejnosti objevila loni na zahájení filmového festivalu v Karlových Varech.

Tabačková s Renčem chodila šest let, o Vánocích v roce 2009 se zasnoubili, ale pár měsíců na to se rozešli. Důvodem byla tanečnice Kristýna Kloubková, která se kvůli režisérovi rozvedla se zpěvákem Alanem Bastienem.

Střihavka opět onemocněl

Jarmila i přes svůj požehnaný stav nadšeně fandila, ale její favorité - muzikál Jesus Christ Superstar po velmi vyrovnaném, dramatickém zápase nakonec prohrál 5:4. Akce se uskutečnila ve spolupráci se sdružením Dětský domov Cup, sportovní výkony hvězd obou inscenací tedy v hledišti sledovaly děti z dětských domovů.

Fotogalerie
14 fotografií

Za tým muzikálu Robin Hood vyběhli na hřiště například Jiří Zonyga, Petr Pečený, Jan Kříž či producent a ředitel Divadla Kalich Michal Kocourek. Za tým muzikálu Jesus Christ Superstar Ondřej Brzobohatý, Michal Skořepa, Honza Toužimský a další a mj. i umělecký šéf Hudebního divadla Karlín Pavel Polák. Václav Noid Bárta, který exceluje v obou muzikálech, hrál střídavě za obě mužstva. (Původně avizovaný Kamil Střihavka, jenž si měl také obléknout sešívaný dres, nakonec sváděl jiný boj – s chřipkou.)

Další herečky a herci přišli své zápolící kolegy podpořit do hlediště. O prestižní úkol ujmout se slavnostního výkopu se podělily Bára Basiková (Jesus Christ Superstar) s Leonou Machálkovou (Robin Hood), které celý zápas otevřely předáním symbolických trofejí obou titulů – trnové koruny a toulce s luky.