Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Další nahý skandál v Rusku: Zpěváka zatkli kvůli ponožce na penisu, inspiroval ho hanbatý večírek

Autor: ČTK - 
9. ledna 2024
13:50

Ruská policie zadržela zpěváka skupiny Ščenki (Štěňátka) Maxima Tesliho, který se v neděli v petrohradském klubu objevil na scéně pouze v ponožce na penisu. Informovala o tom agentura TASS. Podle některých médií si Tesli ponožku při vystoupení dokonce sundal. V Rusku se v poslední době objevila obdobná kauza, kdy ruské úřady na několik dní zadržely rappera známého pod uměleckým jménem Vacío, a to kvůli fotografiím na sociálních sítích, které ho zachycovaly na večírku pouze v ponožce na genitáliích.

Zpěváka Tesliho policie zadržela v pondělí na petrohradském letišti Pulkovo, z něhož chtěl odcestovat do Kazachstánu.

Zadržení podle ruského nezávislého portálu Mediazona předcházelo udání proválečného aktivisty Vitalije Borodina. Ten už v minulosti proslul tím, že udal více ruských celebrit kvůli jejich postoji k ruské invazi na Ukrajinu.

Borodin zveřejnil videozáznam z koncertu na svém kanálu na platformě Telegram a uvedl, že bude požadovat zpěvákovo trestní stíhání.

„Tak na tyhle šmejdy se dnes dívají naše děti, je to propaganda LGBT,“ napsal k tomu. Policie nicméně zpěváka zatím podezřívá pouze z drobného výtržnictví, vyplývá ze zprávy TASS.

Zadržený Tesli byl podle některých komentátorů obdivovatelem dříve zadrženého rappera Vacía. Tomu úřady nařídily nejprve 15 dní a pak dalších deset dní za mřížemi. Vacío kromě toho dostal předvolání k vojenskému komisariátu.

Na Vacía se ruští strážci zákona zaměřili, když se zúčastnil večírku s dress codem „téměř nahý“, na němž se objevila řada ruských celebrit. Večírek vyvolal v některých kruzích bouři kritiky, která řadu hvězd dohnala k veřejné omluvě, napsal už dříve portál Meduza.

Video  Skandální polonahá party ruské smetánky v Moskvě: Raper s ponožkou na penisu a odhalené celebrity  - Reuters, foto: Profimedia.cz
Video se připravuje ...

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi