Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sex u premiéra, než přijde žena: Milenka (35) promluvila o letitém poměru s Johnsonem (56)

Autor: Lukáš Štěrovský - 
5. dubna 2021
10:48

Slušnou polízanici musí řešit britský premiér Boris Johnson (56). Deníku Daily Mirror totiž americká obchodnice Jennifer Arcuriová (35) propálila pikantnosti z jejich několikaletého poměru, který byl až do podzimu 2019 veřejným tajemstvím – včetně toho, jak se milovali u něj doma jen chvíli předtím, než dorazila Johnsonova manželka!

Arcuriová udržovala vztah s Johnsonem v letech 2012 až 2016, když zastával pozici londýnského starosty a byl ženatý s právničkou a dnes již bývalkou Marinou Wheelerovou (56), se kterou má čtyři děti. Oba se poprvé potkali na konferenci v roce 2011, kde Johnson hned potvrdil pověst proutníka.

„Vyměnili jsme si čísla a vzal mě na rande,“ přiznává Jennifer s tím, že líbání na veřejnosti pro něj nepředstavovalo problém. „Kašlu na to, je to moje město,“ vychloubal se a ještě ten večer ji pozval k sobě domů, to ale odmítla. „Byl z toho frustrovaný a naštvaný,“ dodává.

„Jsi tak sexy, že by z toho biskup vykopl díru do okna“

Časem ale podlehla a neplecha začala… „Spali jsme spolu u něj doma, milovali jsme se na gauči. Nebylo to správné, ale v jistých ohledech to byla zábava. Občas mi předčítal Macbetha, byla to taková předehra,“ vzpomíná. „Jednou jsem odešla těsně před návratem jeho ženy. Kdybych zůstala o 10 minut déle, načapala by nás…“

Podle Američanky došlo i na lechtivé SMS zprávy a fotky. „Jsi tak sexy, že by z toho biskup vykopl díru do kostelního okna…“ reagoval premiér na jeden z obrázků.

Ještě víc ale Brity rozlítilo, že Johnson svojí milence zaplatil obchodní cesty v hodnotě 4 miliony korun z peněz daňových poplatníků. Pro Johnsona se jedná o problém především kvůli tomu, že nepřiznaným vztahem zřejmě porušil zásady kodexu, kterým se britští starostové musejí řídit, a bude vyšetřován úřady.

mirkli ( 5. dubna 2021 14:05 )

Blbka potřebuje se zviditelnit!

luxardo ( 5. dubna 2021 12:14 )

Ten rozcuch je záměrný, ulízané vlasy by mu neseděly. Když se objeví , nutí to lidi k úsměvu. Pro mně sympaťák.

y1xcvbnm ( 5. dubna 2021 11:35 )

to je kńour, manželku, vydřičku a ještě milenku a ještě je tak šklivý. taky by se mohl někfy učesat, třeba by prokoukl

sorgedoktor ( 5. dubna 2021 11:23 )

Konecne neco veselejsiho...Z tech vecnych sdeleni o Covidu mi tresti hlava..Trochu mne mrzi, ze ta milenka to pusti do medii a pod.V pozici premiera konservativni Britanie je to dost osidne...

Zobrazit celou diskusi