Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Krásná manažerka (33) zmizela beze stopy: Detektivové našli ostatky a podezřívají policistu!

Autor: ČTK - 
11. března 2021
15:14

Britská policie objevila lidské ostatky poblíž města Ashford. Nyní prošetřuje, zda nepatří marketingové manažerce Sarah Everardové (33), která zůstává stále nezvěstnou. Kriminalisté už zadrželi policistu a jednu ženu. Znepokojení nad případem vyjádřil i premiér Boris Johnson. 

V rámci pátrání po pohřešované ženě britská policie ve středu poblíž Ashfordu objevila lidské ostatky, kriminalisté nyní ověřují totožnost oběti, píše BBC News. Sarah Everardová je nezvěstná od minulé středy, kvůli podezření z únosu a vraždy londýnská policie ve středu informovala o zatčení jednoho ze svých příslušníků. Znepokojení nad případem ve čtvrtek vyjádřil premiér Boris Johnson.

„Jsem šokovaný a hluboce zarmoucený vývojem vyšetřování zmizení Sarah Everardové. Stejně jako celá země myslím na její rodinu a přátele. Musíme pracovat rychle a najít odpovědi na tento hrozný zločin,“ napsal premiér Boris Johnson na twitteru. Jeho zpráva na sociální síti sklidila značnou kritiku, lidé často psali o nemožnosti věřit policii.

Po Everardové se pátrá už několik dní. Marketingová manažerka zmizela večer 3. března, když se vracela domů do londýnské čtvrti Brixtonu ze čtvrti Clapham. Ve 21:30 ji zachytila bezpečnostní kamera na ulici Poynders Road. Co se s ní dělo poté, zůstává záhadou. Policie zatím zadržela podezřelého člena Metropolitní policie a jednu ženu, která podle vyšetřovatelů mohla být spolupachatelkou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání