Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Trumpovy ženy versus Bidenová: Roušky jako hlavní doplněk bouřlivé debaty. Komu to víc slušelo?

Autor: Darina Jíchová - 
30. září 2020
14:58

První debata kandidátů na prezidenta Spojených států nepřinesla jen nyní už ikonickou frázi: „Budeš už mlčet, kámo?“, kterou demokrat Joe Biden reagoval na přerušení od stávajícího prezidenta Donalda Trumpa, poprvé také vedle sebe postavila jejich partnerky. Jill Bidenová je téměř o 20 let starší než slovinská exmodelka Melania Trumpová (50), devětašedesátiletá učitelka se ale rozhodně nenechala zahanbit, a to ani co se výše podpatků týče. Současné první dámě sekundovaly další Trumpovy ženy: jeho dcery Ivanka a Tiffany, snacha Lara a přítelkyně jeho nejstaršího syna Kimberly Guilfoyleová, uvedl list Daily Mail.

Mezi Trumpovými vévodily černá a bílá barva, Ivanka Trumpová a Guilfoyleová dorazily v bělostných kalhotových kostýmcích, Lara zase v černých šatech, černobílou kombinaci rozbila Tiffany se svými tmavěmodrými šaty.

"Trumpovy ženy": první dáma Melania Trumpová, Tiffany Trumpová, Ivanka a Lara Trumpovy "Trumpovy ženy": první dáma Melania Trumpová, Tiffany Trumpová, Ivanka a Lara Trumpovy | Instagram Ivanky Trumpové

První dáma při debatě odhodila roušku

Také Melania zvolila kalhotový kostým, v jejím případě šlo o černý model s jemným proužkem z dílny módního domu Dolce & Gabbana za 77 tisíc korun doplněný o bílou košili. K tomu obula milované „louboutinky“ s dvanácticentimetrovou jehlou za 16 tisíc korun.

Melania i zbytek její „party“ neopomněly ani na roušky, které do svého šatníku kvůli pandemii koronaviru musely přidat nejen ženy. Tiffany nasadila elegantní tmavěmodrou, Ivanka modrobílou, Lara se zvířecím vzorem, Guilfoyleová rovněž sáhla po modrobílé kombinaci. Jen Melania použila „obyčejnou“ jednorázovou roušku. V průběhu večera ji ale odložila, spoléhala se pouze na bezpečný rozestup od ostatních.

To Bidenová sáhla po tmavozelených šatech ozdobených třásněmi, také ona předvedla vysoké podpatky, šlo o lodičky s pyramidovými cvoky od designera Valentina, boty vyjdou na 23 tisíc korun a mají 10centimetrové jehly. Ani v jejím případě nechyběla rouška, Bidenová se chránila ladící zelenou ústenkou od značky Athleta.

Klasika a nadčasovost

Bidenová předvedla, že stejně jako řada slavných žen uznává tzv. recyklaci oblečení, tmavozelené šaty vynesla už potřetí. Prvně si je vzala už před 3 lety na výroční ples charity Save the Children a pak letos v únoru v rozhovoru pro stanici MSNBC.

Obě ženy si od novinářů i módních kritiků vysloužily pochvalu. „Obě byly velmi šik, model Bidenové byl klasičtější, Trumpová působila nadčasově,“ shodli se. Módní experti se rovněž domnívají, že Melania a Ivanka zvolily kalhotové kostýmy, které svým způsobem zrcadlily prezidentův styl. Ivančin bělostný komplet byl od návrhářky Gabriely Hearstové, který stojí zhruba 74 tisíc korun.

Video  Melania versus Ivanka: Trumpovy ženy se moc nemusí.  - Reuters
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi