Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Macronová (66) pod kudlou: První dáma tutlá zákrok u vyhlášeného plastického chirurga

Autor: Darina Jíchová - 
5. srpna 2019
12:22

První dáma Francie Brigitte Macronová (66) prodělala podle francouzského tisku kosmetickou operaci na americké soukromé klinice v Paříži, kterou mají v oblibě zvláště celebrity. Zákrok měl trvat zhruba 3 hodiny a Macronová musela být pod celkovou narkózou. První dáma se následně odjela zotavovat do Versailles, informoval deník Daily Mail.

Macronová operaci podle francouzských zdrojů podstoupila už 17. července, další dva dny strávila rekonvalescencí ve Versailles. Není přesně jasné, o jakou se jednalo proceduru. Tisk spekuluje o tom, že první dáma chtěla smazat věkový rozdíl mezi ní a jejím manželem, prezidentem Emmanuelem Macronem (41), pár dělí čtvrt století.

Macronovi dělí 25 let. Macronovi dělí 25 let. | Reuters

První dáma nenávidí narážky na svůj věk

Americká soukromá klinika v Paříži je známá tím, že využívá těch nejšpičkovějších technologií včetně nových postupů při vyhlazování vrásek v obličeji. Macronová se v několika rozhovorech nechala slyšet, že nemá ráda, když jí někdo připomíná, o kolik je starší než její manžel.

První dáma si nejprve na kliniku zašla na konzultace, v půlce července pak do nemocnice dorazila v konvoji tří aut obklopená bodyguardy. „Tříhodinová operace v celkové narkóze proběhla bez komplikací a bývalá pedagožka opustila kliniku ještě ten samý den večer,“ napsal francouzský tisk.

Zákrok podle všeho prováděl renomovaný plastický chirurg, žádné další detaily včetně ceny procedury nejsou známé. Macronová se po dvou dnech ve Versailles přesunula za manželem do letního sídla francouzských prezidentů na středomořském pobřeží, do pevnosti Fort Bregancon. Elysejský palác se k údajné operaci první dámy nevyjádřil.

Francie má jedno z nejrespektovanějších zdravotnictví na světě, proto je překvapivé, že si manželka hlavy státu vybrala pro svou operaci americkou kliniku, která se v Paříži nachází od roku 1906. V minulosti služeb tamní plastické chirurgie využili hollywoodští herci Rock Hudson nebo Bette Davisová, operovat se zde nechal také návrhář Karl Lagerfeld.

Macronova múza

Vztah Macronových je ve Francii ostře sledován, v každém článku je zdůrazňovým velký věkový rozdíl, který manžele dělí. Macronová je o 25 let starší než prezident a bývala jeho učitelkou na střední škole. Kvůli Macronovi se rozvedla se svým naželem a otcem tří dětí. První dáma podle jednoho ze životopisů uvítala, že její manžel kvůli starostem spojených s jeho funkcí předčasně šediví.

„Hele, beru to jako výhodu. Konečně mě věkově dohání,“ měla sdělit jedné své kamarádce. Podle bývalého ministra vnitra Gérard Collomba prezident na své manželce a jejích názorech velmi lpí. „Je múzou, která našeptá do ucha umělce,“ popsal první dámu exministr. „Neustále se jí musí dotýkat, jen aby se přesvědčil, že je skutečně po jeho po boku,“ cituje Collomba další z biografií o Macronových.

Lacoste ( 6. srpna 2019 15:19 )

Jako bonus ryze a spagaty

Lacoste ( 6. srpna 2019 14:39 )

Je pravda ze nachystal Miliony balicku a jen miliarda africanu dostavaj penize z vati­canu,­ciny,­amerik­,,ne­mecka,­fran­cie apod macron nikdy manualne nepracoval bodygard dostal penize i pas,diplomata tak konecne do prace lopata,krumpac a minimalni mzda tot vse

mak ( 6. srpna 2019 09:19 )

POkud by toto platilo o Macronce, tak kdyby měla jiné hodnoty, tak by se vyprdla na nesmyslné plastiky.
Bere? Vypadá na svůj věk nebývale staře. Zapšklá.
A ty hodnoty? Ty ukázala už tehdy, kdy oblbla puberťáka, učinila ho na sobě závislým, kdy opustila muže, kdy jako matka opustila děti... To jsou mi tedy hodnoty....

mak ( 6. srpna 2019 09:16 )

Na vztah osobností nepotřebuješ plastiku...

1pravda1 ( 5. srpna 2019 23:21 )

nedělejte si legraci, ta mu jen zřejmě dělá křoví, v jeho gay vztazích.....Měla by se pořádně najíst, tak kůže na ní jen visí...- a hned by vypadala lépe, kůže by se trochu vypnula.

Zobrazit celou diskusi